Τοπικα

Γρηγόρης Σάββα: Έλαβε μέρος στο IRONMAN στην Αυστρία για ενίσχυση του Σωματείου Αυτισμού Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Γρηγόρης Σάββα έλαβε μέρος στο διασημότερο αγώνα τριάθλου IRONMAN στην Αυστρία, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Ο αθλητής έτρεξε με στόχο να ενίσχυση το Σωματείο Αυτισμού Αμμοχώστου.

Σε ανάρτηση του ο αθλητής έγραψε”Πέρασαν μόλις πέντε μέρες από τον πρώτο μου τερματισμό σε αγώνα Full Ironman και ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Έναν αγώνα που ξεκίνησα η ώρα 7:16 το πρωι της Κυριακης 16/6 και τον τελείωσα η ώρα 22:36 το βράδυ της ίδιας μέρας.15:20:23 ώρες δεν σταμάτησα λεπτό να προσπαθώ να καταφέρω να εκπληρώσω ένα από τους πολλούς στόχους που έχω θέσει στην ζωή μου”.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Πέρασαν μόλις πέντε μέρες από τον πρώτο μου τερματισμό σε αγώνα Full Ironman και ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Έναν αγώνα που ξεκίνησα η ώρα 7:16 το πρωι της Κυριακης 16/6 και τον τελείωσα η ώρα 22:36 το βράδυ της ίδιας μέρας.15:20:23 ώρες δεν σταμάτησα λεπτό να προσπαθώ να καταφέρω να εκπληρώσω ένα από τους πολλούς στόχους που έχω θέσει στην ζωή μου. Ένα στόχο που άρχισα να τον εκπληρώνω από το Σεμπτέμβριο! Από το Σεπτέμβριο μέχρι και την ημέρα του αγώνα πέρασα το πιο ωραίο και εποικοδομητικό ταξίδι αφού μέσα από αυτό πόνεσα,απότυχα απογοητευτικά και έμαθα τι σημαίνει όντως πειθαρχία αλλά επίσης έμαθα και την γλύκα της επιτυχίας. Όταν άκουσα την εκφωνήτρια να λέει “From Cyprus…Gregor Savva YOU ARE AN IRONMAN” Πολλά ανάμεικτα περίεργα συναισθήματα μου ήρθαν στο μυαλό. Συναισθήματα τα οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Νιώθω απίστευτα ευλογημένος δόξασοι ο Θέος που τα κατάφερα και είμαι υγιής. Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους αδελφούς-σειραες μού @nicolas.michaelides @tryfonthehunter οι οποίοι μόλις έμαθα για τον τεράστιο αυτό αγώνα που θα κάνω έκλεισαν εισιτήρια για να έρθουν να με υποστηρίξουν Δεν με υποστήριξαν απλώς…έκανα και αυτή τον δικό τους αγώνα εκεί έξω. Ήταν πάντα δίπλα μου και όσα ευχαριστώ και αν τους πω είναι λίγα!!Coach μου @dimos_paps Μπορεί να σου είπα 1000 φορές ευχαριστώ αλλά θα σου ξαναπώ και ας με καμεις block! Η βοήθεια σου σε όλα ήταν απίστευτη! Θα έχω να λέω ότι έδωκα πάνω στον καλύτερο προπονητή όχι μόνο προπονητικά αλλά και ανθρωπιάς.Stay tuned για τον επόμενο αγώνα γιατι νομίζω έπιασα το μικρόβιο! Ακόμη δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλη μου την οικογένεια φίλους γνωστούς και συγγενείς οι οποίοι μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα συμπαράστασης και έχουν βοηθήσει και αυτοι με το δικό τους τρόπο.Τελος θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους χορηγους μου @burger__guy @melissesbrunch_venue3 οι οποίοι με βοήθησαν στην προσπάθεια μου να μαζέψουμε χρήματα για το @autismsupportfamagusta

Δείτε εικόνες:

Ροη Ειδησεων

Η πρωτοβουλία Tourism Cares ενώνει την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου για ένα καθαρότερο μέλλον

Η πρωτοβουλία «Tourism Cares: Unite for a Cleaner Cyprus» ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία. Σχεδόν 60…

27 Σεπτεμβρίου, 2024

Υφ. Πρόνοιας: Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023

Μέσω των σχεδίων κρατικών ενισχύσεων προς τις εθελοντικές οργανώσεις δόθηκαν για το 2023 πέραν των…

27 Σεπτεμβρίου, 2024

Οπλισμένος ο ισοβίτης «κομμωτής» – Σχεδιάζει να διαφύγει στη Λατινική Αμερική

Οπλισμένος και αποφασισμένος να μην παραδοθεί, είναι ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους, ο οποίος δραπέτευσε, χθες,…

27 Σεπτεμβρίου, 2024

Υφυπουργός Μετανάστευσης: Η στήριξη νησιωτικών κρατών στρατηγικής σημασίας για ΕΕ

Η υποστήριξη των νησιωτικών κρατών δεν είναι μόνο ζήτημα δίκαιης κατανομής βαρών, αλλά και στρατηγικής…

27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τους τσάκωσαν να μεταφέρουν πάνω από 140 kg πουργούρι από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κατά τον έλεγχο οχημάτων στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου στις 26 Σεπτεμβρίου2024, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων…

27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χειροπέδες σε 61χρονη για σφετερισμό ελληνοκυπριακής περιουσίας στα κατεχόμενα

Την 7ημερη κράτηση διέταξε σήμερα το Δικαστήριο εναντίον 61χρονης Ευρωπαίας πολίτη σε σχέση με υπόθεση…

27 Σεπτεμβρίου, 2024