H ΕΔΟΝ Αμμοχώστου για το Ακτίβ Ολοκλήρωσης του Οικονομικού Διαβήματος για το 2017-2018

imagew 18 ΕΔΟΝ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, το Ακτίβ ολοκλήρωσης του οικονομικού διαβήματος της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου για το 2017-2018, στην παρουσία του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ και Επαρχιακού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, Χρύσανθου Ζαννέττου. Παρόντες στο Ακτίβ ήταν ο Δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, ο Ε.Γ. της ΕΚΑ Αμμοχώστου, Γιαννάκης Γαβριήλ, η Ε.Γ. της ΠΟΓΟ Αμμοχώστου, Νίκη Στέκα Αρτέμη και ο Αντιδήμαρχος Δερύνειας, Αντρέας Ζαχαρία.

Στην ομιλία του, ο Ε.Γ. του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επίτευξης δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, ενώ υπογράμμισε τις κρίσιμες μέρες που διανύουμε και εξέφρασε τη ελπίδα για επανέναρξη των συνομιλιών το συντομότερο. Την ίδια ώρα, σημείωσε την επίθεση που δέχεται η παιδεία, η υγεία, οι κοινωνικές παροχές, το περιβάλλον και άλλοι τομείς, από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ και τόνισε την ανάγκη να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ακολούθως, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, Αντρέας Παναγιώτου, έκανε αναφορά στην έντονη λόγω προεδρικών εκλογών χρονιά, με περισσότερες απαιτήσεις και ευθύνες και τόνισε τη σημασία επίτευξης του στόχου του οικονομικού διαβήματος της επαρχιακής της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου.

Η Επαρχιακή Οργάνωση κάλυψη το στόχο που είχε θέσει, στο 102%, ενώ βραβεύτηκαν οι Τοπικές Οργανώσεις Βρυσούλλων, Παραλιμνίου, Δερύνειας, Νέων Εργαζομένων Περιφέρειας, Δρομολαξιάς και Νέων Εργαζομένων Πόλης, οι οποίες κάλυψαν το στόχο τους.

Τέλος, στο πλαίσιο του Ακτίβ, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Αντωνιέττα Κάρυου, για τη σκηνοθεσία και την πολύτιμη προσφορά της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις 2018 της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ