Η Αγία Ζώνη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την Αγία Ζώνη υποδέχθηκαν σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης

astinomia2 exclusive, Αγία Ζώνη, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Την Αγία Ζώνη της Παναγίας υποδέχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ κόμισε σήμερα το μεσημέρι την Αγία Ζώνης της Παναγίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

astinomia2 exclusive, Αγία Ζώνη, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Την Αγία Ζώνη προσκύνησαν αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και μέλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

astinomia3 exclusive, Αγία Ζώνη, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Οικονόμου ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ για την μεγάλη ευλογία που έφερε η έλευση της Αγίας Ζώνης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ζήτησε από τον Γέροντα όπως συμπεριλάβει στις προσευχές του προς την Θεοτόκο και τα μέλη της αστυνομίας που εργάζονται αρκετές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες και μακριά από τις οικογένειες τους για την ασφάλεια των πολιτών και κλείνοντας αναφέρθηκε στην ελπίδα όπως την επόμενη φορά η υποδοχή της Αγίας Ζώνης γίνει στην Ελεύθερη πλέον πόλη της Αμμοχώστου.

astinomia4 exclusive, Αγία Ζώνη, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Με την σειρά του ο Γέροντας Εφραιμ ανέφερε ότι η αστυνομία για την ασφάλεια των πολιτών ζει στην ανασφάλεια με όλους τους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται και ευχήθηκε στον κάθε ένα ξεχωριστά δύναμη για την εκτέλεση των καθηκόντων τους με τις ευλογίες της Παναγίας.

viber image 2024 02 08 15 46 07 044 exclusive, Αγία Ζώνη, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

astinomia1 exclusive, Αγία Ζώνη, Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου