Η ΤΕΒΕ Αμμοχώστου χαιρετίζει τις αποφάσεις Υπουργικού Συμβουλίου για κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα

ceb1cebdceb1cebaceb1cebbceb5ceaf 26 cf85cf80ceb7cebacebfcf8ccf84ceb7cf84ceb5cf82 cf84cebf cf85cf80cebfcf85cf81ceb3ceb9cebacf8c 5dc2d49731c01

Η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου σε ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και το Υπουργικό Συμβούλιο του για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν κατά τη συζήτηση του θέματος του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος στη χθεσινή τους συνεδρία.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι “παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν και την άδικη σε μεγάλο βαθμό κριτική που ασκήθηκε στον ίδιο τον Πρόεδρο, συμπεριφέρθηκαν με ανωτερότητα και σωφροσύνη αναγνωρίζοντας την προσφορά και συνεισφορά του προγράμματος σε όλους σχεδόν τους τομείς της Κυπριακής οικονομίας.”

Η ΤΕΒΕΑ αναφέρει ότι συμφωνεί με την Κυβέρνηση ότι θα πρέπει να υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι των υποψήφιων επενδυτών και χαιρετίζει τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που διασφαλίζουν την ακεραιότητα του προγράμματος.

Εκφράζει, παράλληλα, την ελπίδα ότι με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες για το πρόγραμμα και θα σταματήσει ο διασυρμός που δέχεται το πρόγραμμα αλλά και ολόκληρη η χώρα εκ των έσω.

Την ίδια ώρα, ως σύνδεσμος επιχειρηματιών, εκφράζει και την απολογία μας προς την Κυβέρνηση, αφού μέχρι σήμερα μόνη της η Κυβέρνηση αναλάμβανε το βάρος προάσπισης του προγράμματος στη κοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθήκον που θα έπρεπε να ήτο πρωτίστως των επιχειρηματιών, που απολαμβάνουν τα οφέλη του προγράμματος.

Famagusta.News