«Ημέρα Μνήμης Αμμοχώστου» διοργανώνουν οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Αμμοχώστου

«Ημέρα Μνήμης Αμμοχώστου» διοργανώνουν στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa» οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Αμμοχώστου

A2024B8E C906 4829 97A8 3F17D2B3D354 exclusive

 

Την πρώτη εκδήλωση «Ημέρα Μνήμης Αμμοχώστου» διοργανώνουν από κοινού στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa», την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, η ώρα 20:00, οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Αμμοχώστου.

Στόχος του Δήμου είναι η ενημέρωση των ξένων επισκεπτών για το εθνικό μας πρόβλημα, να κρατήσει άσβεστη τη φλόγα για επιστροφή στη σκλαβωμένη γη μας,  καθώς και η καθιέρωση της εν λόγω εκδήλωσης σε ετήσιο θεσμό μέχρι την πολυπόθητη απελευθέρωση της κατεχόμενής μας πατρίδας.

Στην εκδήλωση, η οποία τελείται υπό την αιγίδα της Α.Ε Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Αμμοχώστου κ.κ. Χρίστος Ζαννέττου και Δρ. Σίμος Ιωάννου.  Των χαιρετισμών θα προηγηθεί ξενάγηση στην προσωρινή Δημοτική Πινακοθήκη Αμμοχώστου, προβολή βίντεο και στις 9:00μ.μ θα διεξαχθεί η συναυλία μνήμης «Μη λησμονάτε τη χώρα μου» με τους καλλιτέχνες Κώστα Μακεδόνα, Κούλη Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου και το Μουσικό Σχήμα του ΄Αδμητου Πιτσιλλίδη.

A86F6316 5D04 42E9 849F ABBC6C984AF5 scaled exclusive

Είσοδος Ελεύθερη.