Καταγγελία Ν.Προδρόμου: “Χάος στο Γραφείο Ευημερίας με αιτητές ασύλου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημόσια καταγγελία Προέδρου Κινήματος Κυνηγών για χάος στο Γραφείο Ευημερίας στο Παραλίμνι από αιτητές ασύλου

Main Image x2 2 exclusive

Αιτητές ασύλου δημιουργήσαν το χάος έξω από το γραφείο ευημερίας Αμμοχώστου την Τρίτη 20/09 σύμφωνα με την δημόσια καταγγελία του Προέδρου Κινήματος Κυνηγών, κ. Νικόλα Προδρόμου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, Πρωτοσέλιδο, ο Νικόλας Προδρόμου, κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό που έζησε και έδωσε στην δημοσιότητα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όταν αιτητές ασύλου τον εγκλώβισαν μέσα στο γραφείο ευημερίας Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο Νικόλας Προδρόμου, “Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα, ένας άντρας ψηλός, γεροδεμένος έσπρωχνε την πόρτα με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να φύγω να πάω να κάνω την δουλεία μου”

Βάση στα λεγόμενα του κ. Νικόλα, αυτό που τον σόκαρε ήταν πως “Μια έγκυος γυναίκα , γύρω στους 7-8 μήνες, πρόταξε την κοιλιά της πάνω στη πόρτα και με προκαλούσε να σπρώξω”. Ο κ. Προδρόμου πρόσθεσε εκνευρισμένος “Τι θα μου κάνατε εσείς την επόμενη μέρα, αν εγώ άνοιγα τη πόρτα; Θα με στήνατε στο τοίχο”.

Η αργοπορία της Αστυνομίας

Φανερά αναστατωμένος, ανέφερε ότι υπήρξε μεγάλη αργοπορία της Αστυνομίας “Τι ασφάλεια παρέχει η αστυνομία; Είχαν περάσει πλέον 40 λεπτά και περιμέναμε την αστυνομία να έρθει”τονίζοντας ότι “ο πλησιέστερος Αστυνομικός σταθμός απέχει 2 χιλιόμετρα από το Γραφείο Ευημερίας”.

Δείτε το βίντεο:

Αυτούσια η καταγγελία: