Κατέθεσε υποψηφιότητα ο Κλεάνθης Κουτσόφτας: «Με πλήρη συναίσθηση της πράξης μου..» (ΕΙΚΟΝΑ)

Η γραπτή δήλωση του Κλεάνθη Κουτσόφτα για την κατάθεση της υποψηφιότητας του

9FBED1C9 0201 4A4E 9CA3 C4257470B94A Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ

Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Κλεάνθης Κουτσόφτας.

Η γραπτή δήλωση του Υποψήφιου με τον ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο, Κλεάνθη Κουτσόφτα:

«Κατέθεσα σήμερα την υποψηφιότητα μου για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αποτελεί για μένα τεράστια τιμή να υποστηρίζει την υποψηφιότητα μου η Maria Kalimera (κάτοχος Record Guinness), η οποία με τη δράση και τα επιτεύγματα της έστειλε και στέλνει ηχηρά μηνύματα ζωής. Αποτελεί εξίσου μεγάλη τιμή για μένα να υποστηρίζει την υποψηφιότητα μου και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Kwnstantinos Laifis, ο οποίος μας κάνει περήφανος με τις αποδόσεις του στο εξωτερικό.

Την υποψηφιότητα μου υπέγραψαν οι Χρίστος Παπαμιχαήλ και Ττόμης Φλουρέντζου. Ο Papamichael Christos, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Δημοτικός Σύμβουλος Γερμασόγειας, πρώην Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ, πρόσφυγας από την Μηλιά Αμμοχώστου. Ο Tomis Flourentzou, είναι CEO σε όμιλο επιχειρήσεων, μέλος της σχολικής εφορείας, Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου και διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος στην ΦΠΚ Πρωτοπορία Ιωαννίνων.

Με πλήρη συναίσθηση της πράξης μου και με όραμα, για να φέρουμε μαζί μια νέα αντίληψη της πολιτικής φιλοσοφίας και νοοτροπίας, με δυναμισμό και εργατικότητα, μπορώ να ενισχύσω αυτή την προσπάθεια με την είσοδο μου στην Βουλή, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην Αμμόχωστο.

Μιας πόλης, που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν μιας Επαρχίας με πλούσια ιστορία και φυσική ομορφιά που, πέραν του ότι αποτέλεσε κέντρο εκπαίδευσης, πολιτισμού, κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης και προόδου, υπήρξε και τόπος θρησκευτικής κατάνυξης ως η Χερσόνησος των Αγίων.

Οι κάτοικοι της οποίας, περιμένοντας καρτερικά τον γυρισμό των κατοίκων της, μετατράπηκε στην άσβεστη φλόγα της πίστης και το σύμβολο της ελπίδας, της προσδοκίας και της επιμονής για συνέχιση του αγώνα μέχρι την δικαίωση και την οριστική επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες.

Μια Επαρχίας, η οποία αποτελεί τον εμπορικό, τουριστικό πνεύμονα της πατρίδας μας, αλλά, πάνω από όλα, η επαρχία μας αποτελεί κέντρο πολιτιστικής ανάτασης και καλλιέργειας, αλλά οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Η Νέα Γενιά Καθορίζει το Μέλλον»!

84B4FDAD AF6E 402B AE03 0595C73CCFB6 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ