Κίνημα Οικολόγων για νεφροπαθείς Αμμοχώστου: “Το κράτος να λύσει άμεσα τα προβλήματα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστολή Γιώργου Περδίκη σε διεύθυνση Νοσοκομείου Αμμοχώστου στηρίζοντας τα δικαιώματα των ασθενών και ζητά όπως καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των νεφροπαθών/αιμοκαθαρόμενων

εικόνα Viber 2020 12 02 07 22 21 Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νεφροπαθείς, Σύνδεσμος Φίλων Νεφροπαθών Αμμοχώστου

Την στήριξή του εκφράζει μέσω δήλωσης το Κίνημα Οικολόγων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Αυτούσια η δήλωση:

“Οι νεφροπαθείς από το Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ζητήματα. Συγκεκριμένα με καταγγελίες που έχουμε δεχτεί τα προβλήματα είναι η έλλειψη των γιατρών ακόμα και νοσηλευτών αλλά και το ζήτημα της υποδομής και η ανεπαρκής παροχή ειδικών υπηρεσιών.

Αντιλαμβανόμαστε πως είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για το νοσοκομείο αναφοράς λόγω του Covid – 19 όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραμελούνται και να μένει στο έλεος του θεού αυτή η ομάδα πολιτών.

Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως φροντίσουν άμεσα να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των νεφροπαθών/αιμοκαθαρόμενων έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά και οι ελλείψεις.

Ο βουλευτής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης από πλευράς του απέστειλε επιστολή στη Διεύθυνση του νοσοκομείου στηρίζοντας τα δικαιώματα των ασθενών και ζητά όπως καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των νεφροπαθών/αιμοκαθαρόμενων.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών βρίσκεται δίπλα στους νεφροπαθείς και στηρίζει το αίτημα τους. Γι΄ αυτό το σκοπό ο Επαρχιακός Γραμματέας Αμμοχώστου κ. Μιχάλης Παράσχος συμμετείχε σήμερα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των νεφροπαθών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.”

Famagusta.News