Κίνημα Οικολόγων: Καταγγελία για παράνομη κατασκευή αποβάθρας στον Πρωταρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κινήματος έστειλε επιστολή στον Έπαρχο Αμμοχώστου

Screenshot 8 2 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς

Άλλη μια καταγγελία για παρανομία σε παραλία έφτασε στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αυτή την φορά για κατασκευή εξέδρας / αποβάθρας στην παραλία Γιάννα Μαρί στον Πρωταρά.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης, με επιστολή του προς τον Έπαρχο Αμμοχώστου θέτει ερώτημα σε σχέση με παραχώρηση άδειας για την εν λόγω κατασκευή από την αρμόδια αρχή, την οποία προΐσταται.

«Στην φωτογραφία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για κατασκευή η οποία αρχίζει από την ακτή και καταλήγει εντός της θάλασσας. Ως Οικολόγοι έχουμε δεχθεί καταγγελία ότι η κατασκευή είναι αυθαίρετη, έγινε χωρίς τις απαιτούμενες άδειες και χωρίς κανένα σεβασμό προς τη φύση και τους λουόμενους.

Αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες οφείλουν οι αρμόδιες να αποκαταστήσουν την παραλία, άμεσα!
Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί στην Κύπρο ότι η μη ύπαρξη περιβαλλοντικής συνείδησης έχει πολύπλευρο κόστος, τόσο σ’ αυτόν που βλάπτει το περιβάλλον, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία. Συνεχίζουμε όμως ως Οικολόγοι τον αγώνα».

Δείτε εικόνες:

apov1 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς apov2 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς apov3 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς apov4 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς apov5 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς

2 1280x640 1 exclusive, αποβάθρα, Πρωταράς