Κλεάνθης Κουτσόφτας: Εξήγγειλε Υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιδημάρχου Παραλιμνίου

«Δεν υπόσχομαι τίποτε άλλο, παρά μόνο σκληρή δουλειά»

Screenshot 6 3 exclusive, Δημοτικες Εκλογες 2024, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εξήγγειλε Υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιδημάρχου Παραλιμνίου ο Κλεάνθης Κουτσόφτας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με ριζικές αλλαγές και νέα δεδομένα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οδηγούμαστε σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Η θέση του Αντιδημάρχου είναι πλέον καίριας σημασίας. Ο Αντιδήμαρχος θα είναι επιφορτισμένος με σημαντικά καθήκοντα που επηρεάζουν άμεσα, την εκπροσώπηση του δημοτικού διαμερίσματος στον νέο Δήμο. Θα ασχολείται μεταξύ πολλών άλλων με τον συντονισμό των Δημοτικών Συμβούλων του δημοτικού διαμερίσματος, την παρακολούθηση εξέλιξης των έργων υποδομής, τη συνδιαμόρφωση προϋπολογισμού, τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.
Ο Αντιδήμαρχος θα είναιꓹ κυρίωςꓹ ο βασικός αντιπρόσωπος των δημοτών του Παραλιμνίου, στον νέο ενοποιημένο Δήμοꓹ με αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητά του, το Παραλίμνι. Θα είναι ο εκφραστής της κάθε φωνής και της κάθε γωνιάς του Παραλιμνίου. Ο Αντιδήμαρχος θα πρέπει να εισηγείται προτάσεις, να επιτυγχάνει στήριξη για αυτές τις προτάσεις από τους εκπροσώπους των υπόλοιπων δημοτικών διαμερισμάτων και να διαβουλεύεται με τα οργανωμένα σύνολα του διαμερίσματος Παραλιμνίου. Θα πρέπειꓹ επίσηςꓹ να επιλύει προβλήματα που ξεκινούν από την καθαριότητα του Δήμουꓹ μέχρι τη λειτουργία των Ξενοδοχειακών Μονάδων. Επιπλέονꓹ θα διασφαλίζει την ευημερία και ποιότητα ζωής των μονίμων κατοίκων, αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων παραθεριστώνꓹ καθώς και την εύρυθμη λειτουργία όλων των Κρατικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στην πόλη μας. Επιπρόσθεταꓹ θα προγραμματίζει και θα κάνει εισηγήσεις για σημαντικά έργα υποδομής. Κύριο μέλημά του θα είναι η στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, του εργάτη, του επιχειρηματία, του επαγγελματία, του νέου αλλά και του ηλικιωμένου.
Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος του εύρους και του μεγέθους της ευθύνης. Στο κάλεσμα της ευθύνης δηλώνω παρών. Θέτω ταπεινά ενώπιον σας την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιδημάρχου Παραλιμνίου στον νέο Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας. Αποτείνομαι σε εσάς, τους δημότες Παραλιμνίουꓹ για να λάβω τη λαϊκή εντολή και να προσπαθήσω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να επιτελέσω στο ακέραιο, το ιερό καθήκον της εκπροσώπησης της πόλης μας. Της πόληςꓹ όπου αναγιώθηκα και αντρώθηκα επαγγελματικά και την οποία ονειρεύομαι και στοχεύω να βελτιώσω ακόμα παραπάνω.
Με πολυετή εμπλοκή στα κοινά από εφηβική ηλικία. Ως εκπρόσωπος σε οργανωμένα σύνολα και πρόεδρος στο Λύκειο Παραλιμνίου. Ως πρόεδρος των Κύπριων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου με προϋπολογισμούς εκατομμυρίων του εν λόγω Οργανισμού, με πολυάριθμο προσωπικό και βαρυσήμαντα έργα και υποχρεώσεις. Ως μαχόμενος δικηγόρος, υπερ της επίλυσης των καθημερινών και σοβαρών προβλημάτων των συνανθρώπων και συμπολιτών μου. Με αυτές τις εμπειρίες, θέτω τον εαυτό μου ενώπιον σας.
Δεν υπόσχομαι τίποτε άλλο, παρά μόνο σκληρή δουλειά. Σας διαβεβαιώνω για την εντιμότητα, την απλότητα και ειλικρίνεια που επέδειξα μέχρι σήμερα. Δεν ζητώ μόνο την ψήφο σας. Σας ζητώ να πορευτούμε μαζί για να διαμορφώσουμε το αύριο. Σας θέλω δίπλα μου σε αυτό μου το εγχείρημαꓹ ως συμβούλους, συνοδοιπόρους και συναγωνιστές. Κανένας δεν είναι κάστρο από μόνος του.
Το αύριο του τόπου μας δεν είναι όραμα και επιδίωξη του ενός. Το αύριο μας είναι κοινό και κοινός θα είναι ο αγώνας μας!
Ξεκινάμε μαζί αυτή την προσπάθεια!
Κλεάνθης Κουτσόφτας
Ανεξάρτητος Υποψήφιος
Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου