“Κολυμπώ με τον Ιάκωβο”: Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου για την εκδήλωση

Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας, για συμμετοχή στην φιλανθρωπική κολυμβητική σκυταλοδρομία εις μνήμην του Ιάκωβου Τρίαρου,  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  στις 25 Απριλίου στις 7 το πρωί.

Η εκδήλωση μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 100 συμμετοχές, ενώ υπάρχει κόσμος που ξεκίνησε ήδη να κάνει εισφορές στον λογαριασμό που δημοσιέυθηκε. Κάπου εδώ, να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ για το υπό ανέγερση Κέντρο Ανακουφιστικής φροντίδας.

Και επιστρέφουμε στα της εκδήλωσης. Η προώθηση της εκδήλωσης έχει “πάρει φωτιά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς συμπολίτες μας να την προωθούν, αλλά και να προκαλούν δημόσια κάποιο φίλο τους να κολυμπήσει, ουσιαστικά “σπονσάροντας” τη συμμετοχή του.

Αυτό σε συνδιασμό με το λογότυπο που βάζουν αρκετοί συμπολίτες μας στη φωτογραφία τους στο facebook που αναγράφεται το “κολυμπώ με τον Ιάκωβο”, έχουν δώσει μεγάλη δυναμική στην εκδήλωση, η οποία εαν συνεχιστούν οι ρυθμοί που έχουμε μέχρι σήμερα, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οργανωμένα σύνολα, γνωστές προσωπικότητες αλλά και αξιωματούχοι όπως ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, έχουν δηλώσει ότι θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, γεγονός που προσδίδει ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ λάμψη, -αφού η εκδήλωση είναι ήδη λαμπερη-, αφενός γιατί γίνεται εις μνήμη του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου, και αφετέρου γιατί γίνεται με στόχο την παροχή οικονομικής βοήθειας στο ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ Χριστόφορος, για να καταφέρει να προσφέρει με τη σειρά του στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. 

Σε επικοινωνία μας με τους διοργανωτές, μας τόνισαν ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, για αυτό και ο κόσμος όταν δηλώνει τη συμμετοχή του, ενημερώνετε και για την ώρα που πρέπει να παρευρεθεί.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, και εμείς με τη σειρά μας, παροτρύνουμε όλους όσους μπορούν και επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση να το πράξουν.

Και εννοείτε ότι θα είμαστε και εμείς εκεί.

Συντακτική ομάδα Famagusta.News

*Στην πάρακατω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση, ενώ πατώντας ΕΔΩ  μπορείτε να δείτε κάποιες από τις μέχρι στιγμής συμμετοχές από τη σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας. .

 

 

Ροη Ειδησεων

Επ. Αμμοχώστου: Με τιμές έφθασε το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τιμές έφθασε το Άγιο Φως στην Κύπρο από τα Ιεροσόλυμα το απόγευμα του Σαββάτου.…

4 Μαΐου, 2024

Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό για ελαχιστοποίηση αρνητικών συνεπειών από έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Η Δύναμη της Πολιτικής Άμυνας, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, σχετικά…

4 Μαΐου, 2024

Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στα προγνωστικά του televoting

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν…

4 Μαΐου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Στο τμήμα δύο νεαροί – Επιχείρησαν να θέσουν φωτιά σε ξύλα

Στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, προέκυψαν χθες…

4 Μαΐου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκατοστάρι από τον πάτερ Ηράκλη για άλλη μια χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πάτερ Ηράκλης, για άλλη μια χρονιά, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έστειλε το…

4 Μαΐου, 2024

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας…

3 Μαΐου, 2024