Κωνσταντίνος Κοσιής: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε για τους 8 του Αυστραλιανού Όπεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηττήθηκε από το νούμερο 11 της κατάταξης ο νεαρός τενίστας από την επαρχία Αμμοχώστου και δεν κατάφερε να κάνει το τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά - Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

KOSHIS exclusive, Κωνσταντίνος Κοσιής

Ο Κωνσταντίνος Κοσιής, ο 18χρονος τενίστας από την επαρχία Αμμοχώστου έδωσε σήμερα τα ξημερώματα, ίσως τον σημαντικότερο αγώνα της μέχρι στιγμής καριέρας του και αγωνίστηκε με τον Ελβετό Kilian Feldbausch για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης στην κατηγορία Εφήβων του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Ελβετός, νούμερο 11 στην παγκόσμια κατάταξη κατάφερε σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα τα ξημερώματα να πάρει το παιχνίδι με 2-0 σετ.

Σε αγώνα που διήρκησε μία ώρα και τριάντα λεπτά, ο 16χρονος Ελβετός κατάφερε να νικήσει με 6-2 και 6-3 στα σετ περνώντας στα προημιτελικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κοσιής, νούμερο 67 στην παγκόσμια κατάταξη εφήβων του ITF, κατάφερε να νικήσει και τον 16χρονο Γάλλο Gabriel Debru, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη στον πρώτο αγώνα, καθώς και τον Αυστραλό Jeremy Jin, νίκη με την οποία πέρασε στους 16 της διοργάνωσης.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Famagusta.News