Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι

Screenshot 9 3 exclusive, Καρναβάλι Αμμοχώστου

Με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου αλλά και με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους κορυφώνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου.

Φέτος η Καρναβαλίστικη Παρέλαση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ προηγούμενων συμμετοχών, αφού θα παρελάσουν περισσότερες από 30 ομάδες με ή χωρίς άρματα και οι Καρναβαλιστές αναμένεται να φτάσουν τις τρεις χιλιάδες, ενώ δεκάδες χιλιάδες θεατές αναμένεται να επισκεφθούν το Παραλίμνι για να την παρακολουθήσουν.

Παιδικό θέατρο σκιών και βραδινή παρέλαση το Σάββατο 16 Μαρτίου

Την παραμονή της μεγάλης παρέλασης θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παραλιμνίου θα πραγματοποιηθεί η παιδική παράσταση του Σύγχρονου Θεάτρου Σκιών «Σκάντζης ο Σκαντζοχοιράκης στην Καρναβαλούπολη». Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολούθως στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Βραδινή Ποδαράτη Παρέλαση με ελεύθερο θέμα αμφίεσης. Αφετηρία της θα είναι η οδός Γρίβα Διγενή και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου θα πραγματοποιηθεί ένα ξέφρενο πάρτι σε ρυθμούς καρναβαλιού με Dj. (Ώρα προσέλευσης συμμετεχόντων 19:45).

Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου την Κυριακή 17 Μαρτίου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού Αμμοχώστου κορυφώνονται με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου που θα πραγματοποιηθεί στο Παραλίμνι.

Η παρέλαση ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι με αφετηρία το Β’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου και θα διέλθει διαμέσου της λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Αγίου Γεωργίου.

Φετινό θέμα της Καρναβαλίστικης παρέλασης το “Carnival Extravaganza” ενώ φετινός βασιλιάς είναι ο επί χρόνια Καρναβαλιστής Δημήτρης «Πέπε» Τσιερκέζος.

Δωρεάν οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης

Ο Δήμος Παραλιμνίου ενημερώνει ότι όλοι οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης θα διατίθενται δωρεάν για το κοινό κατά το Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων.

Ενημέρωση κοινού για αποκοπές οδών

Ο Δήμος Παραλιμνίου ενημερώνει ότι τόσο κατά τη βραδινή ποδαράτη παρέλαση, όσο και την Κυριακή κατά την Καρναβαλίστικη Παρέλαση η λεωφόρος Πρωταρά και οι οδοί Αγίου Γεωργίου, Τάσου Μάρκου και Γρίβα Διγενή καθώς και οι πάροδοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία. Παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν τις υποδείξεις της Αστυνομίας και του προσωπικού του Δήμου Παραλιμνίου.

Οπτικογράφηση εκδηλώσεων

Ενημερώνεται το κοινό ότι όλες οι εκδηλώσεις θα οπτικογραφούνται για σκοπούς προώθησης και προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Sigma.

431141379 795568315939664 6923047163792634763 n 1 exclusive, Καρναβάλι Αμμοχώστου