Φιλολογική βραδιά για τον Βασίλη Μιχαηλίδη από τον Δήμο Λευκονοίκου (εικόνες)

Κώστας Βασιλείου και Χρίστος Πουμπουρής Βασίλης Μιχαηλίδης

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 το βράδυ στο Δημαρχείο Λευκονοίκου στη Λευκωσία, ο Δήμος Λευκονοίκου σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου διοργάνωσαν φιλολογική βραδιά στην οποία παρουσίασαν το ποίημα του Βασίλη Μιχαηλίδη «ΡΩΜΙΟΣ». Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο πολυβραβευμένος ποιητής Κυριάκος Χαραλαμπίδης.

Ζήνα για ποίημα ΡΩΜΙΟΣ Βασίλη Μιχαηλίδη Βασίλης Μιχαηλίδης Ρωμιός Βασίλη Μιχαηλίδη Βασίλης Μιχαηλίδης

Επίσης, την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, στις 8 το βράδυ, το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» Λάρνακας-Αμμοχώστου διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για τις Σήκωσες, στο Οίκημά του στη Λάρνακα.

Οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια υπέροχη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό χορευτικό συγκρότημα του Σωματείου, με τραγούδια, παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά, και θυμήθηκαν τα όμορφα χρόνια της κωμόπολής τους, όταν ήταν στην ακμή της. 

Σήκωσες στη Λάρνακα 18 Φεβρουαρίου 2018 Βασίλης Μιχαηλίδης Σήκωσες στη Λάρνακα 18 Φεβρουαρίου 2018 1 Βασίλης Μιχαηλίδης Σήκωσες 2018 Βασίλης Μιχαηλίδης Σήκωσες 2 2018 Βασίλης Μιχαηλίδηςυκ

Famagusta.News