Λευτέρης Τρίαρος: Γιατί διεκδικώ θέση στο Κοινοβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αριστίνδην Υποψήφιος του ΔΗ.ΚΟ στην Αμμόχωστο, Λευτέρης Τρίαρος, επεξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κατέλθει υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 26T145559.333 Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΙΑΡΟΣ

O Οικονομολόγος και Εγκεκριμένος Λογιστής Λευτέρης Τρίαρος, κατέρχεται υποψήφιος Βουλευτής στην Επαρχία Αμμοχώστου, ως Αριστίνδην υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στο πλαίσιο της γνωριμιας του με τον κόσμο, ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο επεξηγεί τους λόγους που έλαβε την απόφαση για να κατέλθει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Με έντονη δράση στα κοινά όπως αναφέρει, με όραμα, γνώση και εντιμότητα, επιδίωξη του είναι ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους αλλά και για όλους τους πολίτες, σε μια ευημερούσα Κύπρο.

Το βιογραφικό του σημείωμα:

Σπούδασε Οικονομικά – Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc.) και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του (Μ.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Υποτροφία του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Οργανισμό ΕΝΙ στο Μιλάνο. Ο κ. Τρίαρος είναι Διευθύνων Συνέταιρος του Ελεγκτικού Οίκου E TRIAROS & Co. Ασκεί το επάγγελμα του Εγκεκριμένου Λογιστή – Ελεγκτή και Συμβούλου Επιχειρήσεων από το 1990 μέχρι και σήμερα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Αμμοχώστου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, ενώ είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εγκεκριμένων Ελεγκτών-Λογιστών Κύπρου, καθώς και Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΤΕΒΕΑ. Είναι επίσης Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ) της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην περίοδο 2017-2020. Έχει έντονη κοινωνική δράση και προσφορά στο συνάνθρωπο ενώ είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες «Φάρος Ζωής» της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 παιδιά.

Δείτε το Βίντεο: