Λευτέρης Τρίαρος: Οι δράσεις και τα έργα του, μέσα από την εμπλοκή του στα κοινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αριστίνδην Υποψήφιος ΔΗ.ΚΟ Αμμοχώστου, Λευτέρης Τρίαρος: Δράσεις και έργα που αφορούν την οικονομία, τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 26T145559.333 770x405 1 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, Έργα και Δράσεις, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΙΑΡΟΣ

Ο Αριστίνδην Υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗ.ΚΟ στην Αμμόχωστο, Λευτέρης Τρίαρος, μέσα από βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει τους πολίτες για δράσεις και έργα του που επιτεύχθηκαν μέσα από την εμπλοκή του στα κοινά, ως ενεργός πολίτης.

Δράσεις και έργα που αφορούν την οικονομία, τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αυτούσια την ανάρτηση του με το σχετικό βίντεο:

“Με την μέχρι τώρα εμπλοκή μου στα κοινά επιτεύχθηκαν και 4 σημαντικές δράσεις και έργα με απτά αποτελέσματα.

Όλα τα πιο κάτω έγιναν χωρίς να είμαι Βουλευτής… απλά ως ένας ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται για το κοινό καλό!

Α. Δρόμος 1ης  Απριλίου: [Αύξηση των Parking από 150 σε 950]

Ο εμπορικότερος δρόμος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Με την στήριξη του ΕΒΕΑ και της ΤΕΒΕΑ και αφιερώνοντας στο συγκεκριμένο έργο 6 μήνες από τον προσωπικό μου χρόνο, κατάφερα το 2010 τα 150 parking να γίνουν 950. Αποτέλεσμα αντί να κλείνουν επιχειρήσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις προς όφελος όλης της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Β. Οικονομία -Νομοθεσίες: [Κατάργηση Φορολογίας Ακίνητης Ιδιοκτησίας]

Φορολογία Ακίνητης Ιδιοκτησίας του 2013Η πιο λανθασμένη φορολογία που ψηφίστηκε ποτέ, με την οποία αρκετός κόσμος θα έχανε τις περιουσίες του και επιχειρήσεις θα έκλειναν. Με την ιδιότητά μου ως Προέδρου του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εγκεκριμένων Λογιστών – Ελεγκτών Κύπρου παρουσιάστηκα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τον Δεκ. 2012 και εν συνεχεία με άρθρα μου στις Εφημερίδες το 2013, ανέπτυξα απλά όλα τα αρνητικά της εν λόγω Νομοθεσίας. Με παραστάσεις, συναντήσεις και υπομνήματα σε Υπουργούς και Πολιτικούς αρχηγούς, εν συνεχεία πείστηκε η Κυβέρνηση και το 2016 η εν λόγω Νομοθεσία καταργήθηκε.

Γ. Αθλητισμός: [Ανακατασκευή Γηπέδων Tennis]

Ως Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου (ΟΑΠ) ανακαινίσαμε / ξανακτίσαμε το 2014-15 τα γήπεδα αντισφαίρισης του ΟΑΠ. Έτσι συνεχίζουν να έχουν την ευκαιρία εκατοντάδες παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον Αθλητισμό.

Δ. Κοινωνικό έργο: [Πολυδύναμο /Πολυθεματικό /Ειδικό Σχολείο]

‘Φάρος Ζωής’. Σύνδεσμος για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες της Επαρχίας Αμμοχώστου. Μετά από 5-6 χρόνια έντονων προσπαθειών (2013-2019) ως Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και υπεύθυνος για project πέτυχα να εξασφαλιστεί για το Σύνδεσμο τεμάχιο Κρατικής Γης επ’ ονόματι του ‘ΦΑΡΟΥ ΖΩΗΣ’ για δημιουργία ενός μεγάλου Πολυδύναμου /Πολυθεματικού Ειδικού Σχολείου, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για την στέγαση και φροντίδα 150-200 παιδιών της Επαρχίας Αμμοχώστου. Αυτό είναι ένα project της τάξης μερικών εκατομμυρίων και θα χρειαστεί ακόμη πολλή προσπάθεια για την υλοποίηση του. Ελπίζω ο κόσμος να με τιμήσει με την ψήφο του, για να μπορέσω να το ολοκληρώσω”.

Δείτε το Βίντεο:

Βιογραφικό Σημείωμα:

Σπούδασε Οικονομικά – Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc.) και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του (Μ.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Υποτροφία του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Οργανισμό ΕΝΙ στο Μιλάνο. Ο κ. Τρίαρος είναι Διευθύνων Συνέταιρος του Ελεγκτικού Οίκου E TRIAROS & Co. Ασκεί το επάγγελμα του Εγκεκριμένου Λογιστή – Ελεγκτή και Συμβούλου Επιχειρήσεων από το 1990 μέχρι και σήμερα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Αμμοχώστου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, ενώ είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εγκεκριμένων Ελεγκτών-Λογιστών Κύπρου, καθώς και Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΤΕΒΕΑ. Είναι επίσης Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ) της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην περίοδο 2017-2020. Έχει έντονη κοινωνική δράση και προσφορά στο συνάνθρωπο ενώ είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες «Φάρος Ζωής» της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 παιδιά.