Λευτέρης Τρίαρος: Οι πολιτικές προτεραιότητες του σε περίπτωση εκλογής (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι προτάσεις του Αριστίνδην Υποψήφιου του ΔΗΚΟ στην Αμμόχωστο, Λευτέρη Τρίαρου, για την Άμυνα, το Εθνικό θέμα, την Οικονομία και την κοινωνία

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 26T145559.333 770x405 1 1200x630 1 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΙΑΡΟΣ

Τις πολιτικές προτεραιότητες σε περίπτωση εκλογής του παρουσίασε μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, ο αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗ.ΚΟ στην Αμμόχωστο, Λευτέρης Τρίαρος.

Αυτές αφορούν το εθνικό Θέμα, την Άμυνα, την Οικονομία και την κοινωνία.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του και το σχετικό βίντεο:

1. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Εθνικό μας θέμα: Διεκδίκηση μια αξιοπρεπούς, δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, χωρίς ξένες εγγυήσεις και παρεμβάσεις.

Άμυνα: Ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας, μέχρι την επίλυση του Εθνικού μας προβλήματος.

Οικονομία: Δημιουργία ενός νέου βιώσιμου οικονομικού μοντέλου.

-Για αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και στήριξης των πιο αδύνατων συμπολιτών μας.

Κοινωνικά προγράμματα που να στοχεύουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής όλων.

-Πάρκα, θέατρα, πολιτιστικές εκδηλώσεις

-Επιδοτούμενοι βρεφονηπιακοί σταθμοί για εργαζόμενες μητέρες.

-Προαιρετικά ολοήμερα σχολεία σε όλες τις προδημοτικές και δημοτικά σχολεία, για διευκόλυνση των εργαζόμενων γονιών.

Καταπολέμηση της Διαπλοκής και Διαφθοράς που εκτόξευσε η παρούσα διακυβέρνηση. Είναι επιτακτική η ανάδειξη νέου Ήθους, Ύφους και Νοοτροπίας στην πολιτική ζωή του τόπου.

2.ΑΜΥΝΑ

Ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας, μέχρι την επίλυση του Εθνικού μας προβλήματος. Με την επίλυση, διατήρηση μικρού κοινού επαγγελματικού στρατού για σκοπούς ασφάλειας της χώρας μας, εάν θέλουμε να είμαστε ένα φυσιολογικό κράτος. Ένα σύγχρονο ευημερών Ευρωπαϊκό κράτος για Ε/Κ και Τ/Κ.

Για ανύψωση του ηθικού των στελεχών της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ): 

-Βελτίωση του Νομοθετικού /Κανονιστικού πλαισίου των Αξιωματικών και άλλων επαγγελματιών στελεχών της Ε.Φ.

-Για τους συμβασιούχους οπλίτες (ΣΥΟΠ), σύστημα ανταμοιβής (χορηγίας επιδόματος) στην βάση της ειδικότητας /των τους και μετά την 10ετία, αξιοποίηση / προαγωγή τους σε Λοχίες.

 

Βιογραφικό Σημείωμα:

Σπούδασε Οικονομικά – Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc.) και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του (Μ.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Υποτροφία του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Οργανισμό ΕΝΙ στο Μιλάνο. Ο κ. Τρίαρος είναι Διευθύνων Συνέταιρος του Ελεγκτικού Οίκου E TRIAROS & Co. Ασκεί το επάγγελμα του Εγκεκριμένου Λογιστή – Ελεγκτή και Συμβούλου Επιχειρήσεων από το 1990 μέχρι και σήμερα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Αμμοχώστου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, ενώ είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εγκεκριμένων Ελεγκτών-Λογιστών Κύπρου, καθώς και Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΤΕΒΕΑ. Είναι επίσης Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ) της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην περίοδο 2017-2020. Έχει έντονη κοινωνική δράση και προσφορά στο συνάνθρωπο ενώ είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες «Φάρος Ζωής» της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 παιδιά.