Κλείνει μέρος του δρόμου του ποταμού Λιοπετρίου – Όλες οι πληροφορίες

Δείτε τον χάρτη και τις μέρες που κλείνει o δρόμος

dromos erga Εργασίες, Ποταμός Λιοπετρίου
Εικόνα Αρχείου

Η εταιρεία LOIS Builders σε συντονισμό με τον Κοινοτάρχη Λιοπετρίου στα πλαίσια ολοκλήρωσης των εργασιών του Ποταμού Λιοπετρίου ανακοινώνουν ότι ο δρόμος ποταμού Λιοπετρίου θα είναι κλειστός στα τμήματα της Φάσης Α και της Φάσης Β (όπως παρουσιάζεται στο Σχέδιο με πράσινο χρώμα ) από την Δευτέρα 22/07/24 μέχρι και την Πέμπτη 30/10/24 με στόχο να ολοκληρωθεί η πλακόστρωση στο δρόμο. Η πρόσβαση για οχήματα και πεζούς θα είναι αδύνατη.

Παρακαλούμε όπως σεβαστείτε τις οδηγίες επειδή η οποιαδήποτε χρήση του προκαλεί ζημιά προκαλώντας καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Οδηγοί με κατεύθυνση προς τον Ποταμό Λιοπετρίου προτρέποντας να χρησιμοποιούν την έξοδο 67 αλλά με όδευση όπως φαίνεται με κόκκινο χρώμα στο επισυναπτόμενο σχεδιάγραμμα.

Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί επιβάλλεται να ακολουθούν.

Απολογούμαστε για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούμε το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

dromos Εργασίες, Ποταμός Λιοπετρίου