Κυριάκος Τρισόκκας: Πένθος σε όλη την επαρχία Αμμοχώστου

Δεκάδες τα μηνύματα δημάρχων, κοινοταρχών, οργανωμένων συνόλων και τοπικών αρχών της επαρχίας Αμμοχώστου για τον αδόκητο θάνατο του Κοινοτάρχη Λιοπετρίου

DSC 8248 exclusive, Κυριάκος Τρισόκκας

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η Κοινότητα Λιοπετρίου αλλά και ολόκληρη η επαρχία Αμμοχώστου με την είδηση του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Κυριάκου Τρισόκκα. Τοπικές αρχές, οργανωμένοι φορείς και οργανωμένα σύνολα απέστειλαν τα δικά τους μηνύματα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης.

Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου:

“Με βαθιά θλίψη και συγκλονισμό ανακοινώνουμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού μας Κοινοτάρχη ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΡΙΣΟΚΚΑ, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 σε ηλικία 70 ετών. Ο εκλιπών διετέλεσε για 26 χρόνια Κοινοτάρχης. Διακρινόταν για την εργατικότητά του, το ήθος, την ευγένειά του την καλοσύνη του και την αγάπη του για όλο το κόσμο. Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου αποφάσισε τα ακόλουθα: 1. Την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων – εργασιών του Κοινοτικού Συμβουλίου για τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου. 2. Όλες οι σημαίες που βρίσκονται σε Κοινοτικά κτήρια και σε σημαντικά σημεία αναφοράς της Κοινότητας Λιοπετρίου, θα κυματίζουν μεσίστιες για σαράντα μέρες. 3. Η κηδεία θα τελεστεί με κοινοτική δαπάνη. 4. Το Κοινοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε. Καλό Παράδεισο. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας.”

Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών

«Η Διευθύντρια και το προσωπικό του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Ενός δραστήριου και δυναμικού ανθρώπου με όραμα για το Λιοπέτρι, ο οποίος μεταξύ άλλων εργάστηκε δυναμικά για τη διαμόρφωση του αλιευτικού καταφυγίου του ποταμού Λιοπετρίου, συμβάλλοντας σημαντικά στην υλοποίηση του έργου. Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Δήμος Αμμοχώστου:

“Ο Δήμαρχος , το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Αμμοχώστου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου. Η απώλεια μεγάλη αφού πρόκειται για ένα αγαπητό άνθρωπο και ακούραστο παράγοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Δήμος Αμμοχώστου ως ένδειξη πένθους, θα έχει μεσίστιες τις σημαίες του για 3 μέρες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην Δερύνεια όπως και στα γραφεία του στην Λεμεσό.”

Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης:

“Εκφράζουμε την ιδιαίτερη θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου, φίλου και συνεργάτη Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Ενός δραστήριου και δυναμικού ανθρώπου με όραμα για το Λιοπέτρι, για την εξέλιξη και την πρόοδο του οποίου αγωνίστηκε σκληρά και γι’αυτό και πέτυχε πολλά. Φίλε Κυριάκο, το ονειρο του ποταμού κατάφερες να το αρχίσεις αλλά δυστυχώς η μοίρα δεν σου έδωσε την ευκαιρία να το δεις να ολοκληρώνεται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιώνια σου η μνήμη. Οι σημαίες του Δήμου Παραλιμνίου θα κυματίζουν μεσίστιες για το επόμενο τριήμερο.”

Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρήστος Ζαννέτου:

“Ο Δήμαρχος κύριος Χρίστος Ζαννέττου, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας, εκφράζουν την ιδιαίτερη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού φίλου και εκλεκτού συναδέλφου Κυριάκου Τρισόκκα, Κοινοτάρχη Λιοπετριού. Ο αγαπητός Κοινοτάρχης Κυριάκος Τρισόκκας ήταν ένας ξεχωριστός αγαπητός φίλος, συνάδελφος και συνεργάτης που διακρινόταν για την εργατικότητα και το ήθος του. Ευχή μας ο φίλος Κυριάκος εκεί που πέταξε να συναντήσει τον συνάδελφο Άθω Γεωργίου που έφυγε πρόσφατα και αυτός απ΄αυτόν τον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι θα μας καθοδηγούν σε όλα τα έργα και τα όνειρα τους που έμειναν ανεκπλήρωτα.  Ο Δήμος Αγίας Νάπας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην Κοινότητα Λιοπετριού. Ως ένδειξη πένθους και για τρεις μέρες οι σημαίες του Δημαρχείου θα κυματίζουν μεσίστιες.”

Δήμος Δερύνειας

“Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Δήμου Δερύνειας, εκφράζουν τον συγκλονισμό τους από την είδηση του θανάτου του αγαπητού φίλου και εκλεκτού συναδέλφου Κυριάκου Τρισόκκα, Κοινοτάρχη Λιοπετριού. Ο αγαπητός Κυριάκος ήταν ένας ξεχωριστός συνεργάτης που διακρινόταν για την εργατικότητα και το ήθος του. Ο Δήμος Δερύνειας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην Κοινότητα Λιοπετριού. Τη Δευτέρα, ως ένδειξη πένθους, σημαίες του Δημαρχείου θα κυματίζουν μεσίστιες.”

Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας

“Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και συνεργάτη αλλά πάνω απ’ όλα φίλου, Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου ενός ανθρώπου ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το ακούραστο όραμα και τον μόχθο για την ανάπτυξη και την πρόοδο της γειτονικής μας κοινότητας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού αναγκαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε έναν ευγενικό εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Φίλε Κυριάκο, αιωνία σου η μνήμη και δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου.”

Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου

“Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό φίλο, Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετριού, Κυριάκο Τρισόκκα. Το Λιοπέτρι και η Επαρχία μας έχασαν ένα σπουδαίο άνθρωπο και αγωνιστή. Η συμβολή του για το Λιοπέτρι και την Επαρχία μας τεράστια και ανεκτίμητη. Ευχόμαστε θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού

“Συλλυπητήρια ΚΟΑ στο Μέλος ΔΣ Παναγιώτη Τρισόκκα για τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο Μέλος ΔΣ ΚΟΑ Παναγιώτη Τρισόκκα για τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του Κυριάκου Τρισόκκα, κοινοτάρχη Λιοπετρίου. Ο ΚΟΑ δια του Προέδρου του Ανδρέα Μιχαηλίδη θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί τον συνάδελφο Παναγιώτη και τη λοιπή οικογένεια του αείμνηστου Κυριάκου Τρισόκκα και θα καταθέσει στεφάνι.”

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου

“Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Κυριάκου Τρισόκκα τέως κοινοτάρχη Λιοπετρίου, για τον αδόκητο χαμό του. Ο αείμνηστος Κυριάκος ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του αγωνιζόμενος συνεχώς για την πρόοδο και ευημερία της αγαπημένης του κοινότητας. Πέραν της μεγαλοψυχίας και της αγάπης του προς τον άνθρωπο και ιδιαίτερα όλων όσοι χρειάζονταν στήριξη, ήταν ο οραματιστής για ένα καλύτερο αύριο για το Λιοπέτρι. Μεταξύ των τόσων έργων του που σχεδίαζε να υλοποιήσει, με στόχο την πρόοδο και ευημερία της κοινότητας του και κατ΄ επέκταση της επαρχίας του, ευτύχησε να δει το όραμα του για ανάπλαση του Ποταμού Λιοπετρίου να αρχίσει να υλοποιείται. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου, έχασε ένα εξαιρετικό φίλο και ένα από τους πιο στενούς συμπαραστάτες του στο έργο του. Η αγάπη και η έγνοια του για την Αμμόχωστο ήταν καθημερινή αλλά δυστυχώς δεν ευτύχησε να δει τον πόθο του για απελευθέρωση και επιστροφή να πραγματοποιείται.  Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του Μαρία και στα δύο του παιδιά και ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου του Λιοπετρίου που θα τον σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη του.
Για το Δ.Σ., Αυγουστίνος Παπαθωμάς, Πρόεδρος ΕΒΕΑ”

Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου

“Η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συνεργάτη και φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στο Λιοπέτρι αλλά και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου για την απώλεια ενός αγαπητού ανθρώπου κι ενός ακούραστου εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου ενημερώνει ότι ως ένδειξη πένθους, σε συνεννόηση με τους Δήμους της ελεύθερης Αμμοχώστου, οι σημαίες των τοπικών αρχών θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες. Παράλληλα, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.”

Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου

“Ο Πρόεδρος τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Αυγόρου και σύσσωμη η κοινότητα, εκφράζουν βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Κοινοτάρχη Λιοπετρίου Κυριάκου Τρισόκκα. Θερμά συλλυπητήρια απευθύνουν στην οικογένεια του εκλιπόντος, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου και σε ολόκληρη την κοινότητα Λιοπετρίου.”

Αθλητικό Σωματείο “Αχυρώνας” Λιοπετρίου

“Το Λιοπέτρι θρηνεί, το ίδιο και το ποδόσφαιρό μας.  Πρόεδρέ μας, παππού και πατέρα όλων μας. Τόσα χρόνια κοινοτάρχης μας, σε ευχαριστούμε για όλα.  Θα μας λείψει το χαμόγελο σου και η παρουσία σου. Ήσουν τόσο αγαπητός σε όλους,απλός και ταπεινός. Η ευαισθησία σου και η αγάπη σου ήταν τεράστια.  Ο Αχυρώνας “σου” θρηνεί για τον αδόκητο θάνατο σου! Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένεια Trisokkas K. Panayiotis, συλλυπητήρια στην σύζυγο κ.Μαρία, στα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Υποσχόμαστε να τον κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας ζωντανό.”

Remedica ΕΝΠ Καλαθόσφαιρα

“Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε η είδηση της απροσδόκητης αποδημήμησης από τα εγκόσμια του Κυριάκου Τρισόκκα κοινοτάρχη Λιοπετρίου και πατέρα του διευθυντή των Ακαδημιών μας Παναγιώτη Τρισόκκα. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και όλος ο οργανισμός της ΕΝΠ Καλαθόσφαιρας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον αγαπητό μας φίλο Παναγιώτη. Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/12 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι.  Εις ένδειξη ελάχιστης τιμής η ομάδα μας θα αγωνίστει με μαύρο διακριτικό στους προσεχείς αγώνες μας. Επίσης μετά από κοινή πρωτοβουλία των τμημάτων πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας οι σημαίες της ΕΝΠ θα κυματίζουν μεσίστιες στην Κλειστή Αίθουσα για 7 μέρες.”

Λοΐζος Λοΐζου, Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου, Πρόεδρος Κεντρικής Επιτροπής Παραλιών

“Το 1997/1998 όταν ο Παναγιώτης άρχιζε την καριέρα του στην Ένωση, γνωρίσαμε τον Μουχτάρη. Τον ωραίο τούτο άνθρωπο, τον Κύριο, τον Κυριακο. Είδαμε μαζί πολλά παιχνίδια καλαθόσφαιρας. Ήταν εκεί για να δει και να θαυμάσει τον γιο του. Αν δεν ήξερες ότι ήταν ο πατέρας του Trisokkas K. Panayiotis δεν θα το αντιλαμβανόσουνα. Η έγνοια του ήταν η απόδοση της ομάδας, η έγνοια του ήταν να κερδίζει η ομάδα την οποία επευφημούσε. Μουχτάρη μου, φιλοπρόοδε και δίκαιε, Αιωνια σου η Μνήμη. Ας ζητήσουν συγχώρεση όλοι όσοι προσπάθησαν να σε πικράνουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.”

Μπάντα Εθνικόφρονων Σωματείων Λιοπετρίου “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”

“Αιωνία να είναι η μνήμη σου αγαπημένε μας “Μουχτάρη”… Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχεις προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια εκ μέρους της Μπάντας μας. Θα σε θυμόμαστε και θα σε ευγνωμονούμε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.”