ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Εικόνες από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Αναποδογυρίστηκε φορτηγό - Γέμισε χαλίκια ο αυτοκινητόδρομος

viber image 2019 04 16 15 exclusive, Τροχαίο

Χαλίκια γέμισε ο αυτοκινητόδρομος στην έξοδο Λιοπετρίου και από τις δύο κατευθύνσεις λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα.

viber image 2019 04 16 15 002 exclusive, Τροχαίο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε χαλίκια, στον αυτοκινητόδρομο παρά την έξοδο Λιοπετρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα το φορτίο του να χυθεί στο οδόστρωμα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο και προς τις δύο κατευθύνσεις αφού οι δρόμοι γέμισαν με χαλίκια.

viber image 2019 04 16 15 001 exclusive, Τροχαίο

Στον αυτοκινητόδρομο έχουν σχηματιστεί ουρές από αυτοκίνητα και στις δύο κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται από άνδρες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, προς άλλες κατευθύνσεις.

Από το τροχαίο ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρής μορφής.

Famagusta.News