ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Κοινοτάρχη Κυριάκο Τρισόκκα

Η κηδεία θα τελεστεί στην μεγάλη εκκλησία της Παναγίας Ελεούσας

81210959 2793091070754372 6420761646918008832 n exclusive, Κηδεία, Κυριάκος Τρισόκκας

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου Κυριάκου Τρισόκκα, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 70 ετών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου αναφέρεται ότι «η κηδεία του Κυριάκου Τρισόκκα θα τελεστεί σήμερα 21/12/20 στις 1430 το μεσημέρι στη μεγάλη εκκλησία Παναγίας Ελεούσας Λιοπετρίου. Η κηδεία θα γίνει με κοινοτική δαπάνη, είναι απαραίτητα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και η χρήση προστατευτικής μάσκας, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν για τα φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Κοινότητας».

Προστίθεται ότι τόσο το Κοινοτικό Συμβούλιο όσο και ολόκληρη η Κοινότητα «είναι συγκλονισμένοι από το θάνατο του Κυριάκου Τρισόκκα, ο οποίος διετέλεσε για 26 χρόνια Κοινοτάρχης, διακρινόταν για την εργατικότητά του, το ήθος, την ευγένειά του την καλοσύνη του και την αγάπη του για όλο το κόσμο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών».

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετριου αποφάσισε «την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων – εργασιών του Κοινοτικού Συμβουλίου για σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου. Επίσης όλες οι σημαίες που βρίσκονται σε Κοινοτικά κτίρια και σε σημαντικά σημεία αναφοράς του Λιοπετρίου, θα κυματίζουν μεσίστιες για σαράντα μέρες».

Εν τω μεταξύ «βαθιά θλίψη και συλλυπητήρια στην οικογένεια αλλά και την Κοινότητα Λιοπετρίου» εκφράζουν με ανακοινώσεις τους οι Δήμοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας και Σωτήρας, σημειώνοντας πως ήταν «ένας δραστήριος και δυναμικός άνθρωπος, με εργατικότητα και ήθος και με όραμα για το Λιοπέτρι, για την εξέλιξη και πρόοδο του οποίου αγωνίστηκε σκληρά και κατάφερε να πετύχει πολλά».

Εξάλλου σε γραπτή ανακοίνωση της η Ενωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συνεργάτη και φίλου Κυριάκου Τρισόκκα, Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στο Λιοπέτρι αλλά και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου για την απώλεια ενός αγαπητού ανθρώπου και ενός ακούραστου εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Προστίθεται ότι «η Ένωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου ως ένδειξη πένθους και σε συνεννόηση με τους Δήμους της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, οι σημαίες των Δήμων και Κοινοτήτων θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες».