ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Τη Δευτέρα η κηδεία του Κοινοτάρχη Κυριάκου Τρισόκκα

Η ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου - Επί 26 χρόνια κοινοτάρχης - Έφυγε αδόκητα σε ηλικία 70 ετών

DSC 0392 2048x1367 1 exclusive, Κυριάκος Τρισόκκας, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με βαθύτατη θλίψη το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου ανακοίνωσε τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου, Κυριάκου Τρισόκκα. Ο Κυριάκος Τρισόκκας διετέλεσε επί 26 χρόνια Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίουμ ενώ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 70 ετών.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου:

Με βαθιά θλίψη και συγκλονισμό ανακοινώνουμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού μας Κοινοτάρχη Κυριάκου Τρισόκκα, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 σε ηλικία 70 ετών.

Ο εκλιπών διετέλεσε για 26 χρόνια Κοινοτάρχης. Διακρινόταν για την εργατικότητά του, το ήθος, την ευγένειά του την καλοσύνη του και την αγάπη του για όλο το κόσμο.

Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετριου αποφάσισε τα ακόλουθα:

    1. Την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων και εργασιών του Κοινοτικού Συμβουλίου για αύριο Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.
    2. Όλες οι σημαίες που βρίσκονται σε Κοινοτικά κτήρια και σε σημαντικά σημεία αναφοράς της Κοινότητας Λιοπετρίου, θα κυματίζουν μεσίστιες για σαράντα μέρες.
    3. Η κηδεία θα τελεστεί με κοινοτική δαπάνη.
    4. Το Κοινοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του. 

Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε. Καλό Παράδεισο. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας.

Famagusta.News