ΛΙΟΠΕΤΡΙ/ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος κοινοτάρχης – Έχω δεχτεί πρόταση..δεν θα το πράξω»

«Θεωρώ ότι μια θέση δεν πρέπει να την κατέχει μια οικογένεια για πολλά χρόνια. Δε θα πάψω να ενδιαφέρομαι για την ανάπτυξη του Λιοπετρίου»

71796923 B36F 4CA5 8F1D D75227277D24 exclusive, Παναγιώτης Τρισόκκας

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Παναγιώτης Τρισόκκας, ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος Κοινοτάρχης  στις επερχόμενες  εκλόγες.

«Δεν θέλω να είμαι στην θέση αυτή, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι μια θέση δεν πρέπει να την κατέχει μια οικογένεια πάρα πολλά χρόνια»

Όπως αναφέρει, έχει δεχτεί πρόταση για να είναι υποψήφιος, ωστόσο θα μείνει πίστος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα πάψει να ενδιαφέρεται για το Λιοπέτρι και την ανάπτυξη του.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Εγώ ο Παναγιώτης Τρισόκκας του Κυριάκου δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Κοινοτάρχης Λιοπετρίου τον επόμενο Δεκέμβριο.

Η αλήθεια είναι ότι έχω δεκτεί πρόταση αλλά και αρκετές πιέσεις να το κάνω ,αλλά πιστός στις προεκλογικές μου δηλώσεις δεν θα το πράξω.

Ταυτόχρονα δηλώνω ότι θα μείνω αμέτοχος στην όλη διαδικασία και ας αποφασίσει ο κόσμος του χωριού ποιόν θέλει επόμενο Κοινοτάρχη. Δεν θέλω να είμαι στην θέση αυτή, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι μια θέση δεν πρέπει να την κατέχει μια οικογένεια πάρα πολλά χρόνια.Κανείς όμως ακόμα και εγώ δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του τεράστιου Κυριάκου.

Δεν θα πάψω όμως να ενδιαφέρομαι για την ανάπτυξη του χωριού αλλά και της επαρχίας γενικότερα. Ένα μήνα μετά τις βουλευτικές σας ευχαριστώ ξανά για την στήριξη που ήταν μια μάχη χωρίς οργανωτικά, χωρίς στρατούς,χωρίς μηχανισμούς,χωρίς νεολαία,χωρίς συνεργασίες,με πολύ χαμηλό budget που με βοήθησε όμως να μετρήσω τους φίλους μου. Καλή δύναμη σε όλους».