ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ζημιές σε κουζίνα, επηρεάστηκαν 3 κατοικίες από πυρκαγιά σε βοηθητικά

Πυρκαγιά σε βοηθητική κουζίνα στο Λιοπέτρι – Ζημιές σε διπλανή κουζίνα – Επηρεάστηκαν 3 κατοικίες – Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος η αιτία

purosvestiki kiprozsghx exclusive, ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Πυρκαγιά σε βοηθητικά οικίας κινητοποίησε την Πυροσβεστική στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η ώρα 13:05 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πρόχειρο παράπηγμα, το οποίο χρησιμοποιείτο ως βοηθητική κουζίνα, στην κοινότητα Λιοπετρίου της επαρχίας Αμμοχώστου.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:42.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω παράπηγμα, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από τσίγκους και ξύλινα πλαίσια, καθώς και το περιεχόμενό του, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ επηρεάστηκε με ελαφρές ζημιές και η κουζίνα μίας από τις οικίες που εφαπτόταν του παραπήγματος.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, επηρεάστηκε επίσης και μέρος ανώγειας κατοικίας ξύλινης κατασκευής, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκαν και οι τρεις κατοικίες του κτηρίου.

Οι ένοικοι των κατοικιών, οι οποίοι βρίσκονταν εντός των οικιών τους κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, είχαν εξέλθει έγκαιρα σε ασφαλή χώρο, χωρίς να έχουν κινδυνεύσει.

Όπως διαπιστώθηκε Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε αναμμένη μαγειρική συσκευή.