Μαρτής Μαρτή: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Δημαρχία Αγίας Νάπας

Υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου που θα αποτελούν Αγία Νάπα, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Αυγόρου και Άχνα ο Μαρτής Μαρτή

IMG 6141 exclusive, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Μαρτής Μαρτή

Υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Αγίας Νάπας, του νέου Δήμου που θα αποτελούν Αγία Νάπα, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Αυγόρου και Άχνα ο λογιστής Μαρτής Μαρτή.

Αυτούσιο το μήνυμά του:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Η δημιουργία του νέου Δήμου Αγίας Νάπας με την ενοποίηση των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας, και των κοινοτήτων Αυγόρου, Λιοπετριού και Άχνας μέσα στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους μας.

Μια πρόκληση που καλούμαστε το σύνολο των δημοτών της περιοχής να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια πρόκληση με νέες προοπτικές ανάπτυξης για την περιοχή μας, με διευρυμένες και ποιοτικές υπηρεσίες προς κάθε δημότη του νέου μας Δήμου.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά, συναίνεση, αποφασιστικότητα και αλληλοσεβασμός για να μετατρέψουμε αυτή τη πρόκληση σε ευκαιρία για την περιοχή μας. Χρειάζεται συμμετοχικότητα και αλληλοκατανόηση για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε ομαλά την μεταρρύθμιση.

Με εχέγγυο την εικοσάχρονη παρουσία μου στην τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σωτήρας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Δημάρχου του νέου Δήμου Αγίας Νάπας – Σωτήρας – Αυγόρου – Λιοπετριού – Άχνας.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μαζί συνθήκες ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε το στόχο για ένα Δήμο πρότυπο με τους δημότες μας στο επίκεντρο.»