Με «φουλ» ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας (BINTEO)

Τα όσα ανέφερε για τον θόρυβο του τελευταίου διαστήματος με τις πολιτογραφήσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 22T100414.585 exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Σταύρος Καραμοντάνης

Με «φουλ» ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Σταύρος Καραμωντάνης.

«Όλα τα έργα στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, θα είναι έτοιμα τέλος του 2023 με αρχές του 2024, αυτό μιλούμε για όλη την οικιστική ανάπτυξη. Να σας υπενθυμίσω ότι από πέρσι το καλοκαίρι έχει λειτουργήσει κανονικά το κομμάτι της θάλασσας, δηλαδή το λιμενικό κομμάτι όπου οι θέσεις ελλιμενισμού είχαν ανοίξει πέρσι το καλοκαίρι του 2020, και φέτος θα ανοίξει πιλοτικά η εμπορική ζώνη, ενώ παράλληλα θα συνεχίζονται οι εργασίες στους πύργους».

Ο κ. Καραμoντάνης σε ερώτηση για τον τουρισμό, ανέφερε πως «δυστυχώς η πανδημία είναι ανάμεσα μας, έχουν όλες οι χώρες τα προβλήματα τους. Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τον τουρισμό φέτος, θα έλεγα ότι θα είναι στο καλύτερο σενάριο όπως ήταν πέρσι, δηλαδή σε πολύ κακή κατάσταση».

Όσον αφορά τον θόρυβο με τις πολιτογραφήσεις της Μαρίνας, εξέφρασε την λύπη του για όλα όσα ακούγονται και γίνονται, αναφέροντας πως «έργα όπως τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, με επενδύσεις πέραν των 300 εκατομμυρίων, με θέσεις εργασίας, με απίστευτες κοινωνικές παροχές, με απίστευτη οικονομική ένεση στην περιοχή, εισφορές στα ταμεία κοινωνικών ασφαλίσεων, στο ΓεΣΥ, φόρους, μιλάμε για πέραν των 20 εκατομμυρίων ωφελημάτων προς τα ταμεία του κράτους».

«Πρέπει βεβαίως να ακολουθούμε και κανόνες και νομοθεσίες, να μην παρεξηγηθώ», πρόσθεσε.

Δείτε τα όσα άνεφερε στην Εκπομπή “Πρωτοσέλιδο”