Με προβλήματα ψυχικής υγείας η 60χρονη που κατηγορείται για υπόθεση διαρρήξεων (εικόνες)

old lady and young woman holding hands Ξυλοφάγου
Εικόνα Αρχείου

Τον δικό της γολγοθά φαίνεται να περνά η 60χρονη η οποία συνελήφθη την περασμένη Κυριακή για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Η γυναίκα ηλικίας 60 χρόνων φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας καθώς και κατάθλιψη και προβλήματα ψυχικής υγείας τα οποία την οδήγησαν στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται από την Αστυνομία.

“Ο τρόπος δημοσιοποίησης της υπόθεσης, καθώς και η διόγκωσή του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετέτρεψαν την ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας γυναίκα σε εγκληματία”, αναφέρουν άτομα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος τα οποία έχουν αναλάβει τόσα χρόνια τη φροντίδα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, που απεστάλησαν στο Famagusta.News από τα συγγενικά της πρόσωπα, πρόκειται για ένα άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας τα οποία, παρά τις συστάσεις και την έντονη και διαρκή φροντίδα από τους οικείους της, την οδήγησαν στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ως εκ τούτου αναμένεται να διαφανεί κατά πόσον η απόφαση του δικαστηρίου θα λάβει υπόψη σοβαρά τις ιατρικές γνωματεύσεις ως ελαφρυντικό στοιχείο στην υπόθεση.

11 Ξυλοφάγου
©Famagusta.News
IMG 8063 Ξυλοφάγου
©Famagusta.News

Famagusta.News