Νέα πυρά Πυρίλλη προς ΓΕ: Έβγαλε χάρτες για τα χωράφια – «Με έχει θανατώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

6492F1E5 D6B2 4DE3 8D9D D87D16390B31 exclusive, ΠΥΡΙΛΛΗΣ

Μέσω του Πρωτοσέλιδου έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον Γενικό Ελεγκτή ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είναι η ίδια υπόθεση (με το 2018) και συνεχίζεται. Ο Γενικός Ελεγκτής ήταν εφοδιασμένος για να κάνει όλες τις έρευνες που είχε. Είμαι ο μοναδικός πολιτικός που έχω δώσει πληρεξούσια τον ΓΕ για να μπορεί να ελέγχει τα περιουσιακά μου στοιχεία. Αυτό γιατί θεωρώ ότι όσα νομοθετικά προβλήματα και εάν υπάρχουν, οι πολιτικοί θα πρέπει να έχουν ανοιχτές όλες τις διόδους για έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων από κάποιο φορέα».

Έκανε αναφορά σε «έμμεσο τρόπο διαρροής προσωπικών δεδομένων» από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ενώ σημείωσε ότι «δεν έδωσε δικαίωμα για παραγωγή λάσπης σε κανέναν». Τόνισε ότι δεν είναι προσωπική η διαφορά του με τον ΓΕ αλλά αντίθετα «είχε όλα τα όπλα στα χέρια του και εάν έβρισκε κάτι να το δημοσιοποιήσει». Τον κατηγόρησε ότι έπρεπε να αναφέρει στην έκθεσή του ότι έστειλε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα.

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να αφήσω κανέναν να αγγίζει την εντιμότητά μου. Με έχει θανατώσει και μένα και την οικογένειά μου στο εξωτερικό. Οικονομικά στο εξωτερικό είμαστε θανατωμένοι. Συμπεριλαμβάνομαι σε συγκεκριμένη σελίδα ως διεφθαρμένος. Αυτό θα ισχύει για όλη μου τη ζωή. Για μένα, για τη γυναίκα μου, για το παιδί μου, για την οικογένειά μου».

Επίσης, έδειξε χάρτη του κτηματολογίου για να απαντήσει στις καταγγελίες για τα τεμάχια που αγόρασε. Ανέφερε ότι «είναι μακροχρόνιος επενδυτής γης», τονίζοντας ότι αυτά τα χωράφια αγοράστηκαν χωρίς δόλο, ενώ έδωσε ισχυρισμούς για τους λόγους που προέβη στην αγορά τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sigmalive