Νίκος Μουαΐμης: Ανακοίνωσε την πρόθεσή του για διεκδίκηση της δημαρχίας Παραλιμνίου – Δερύνειας

Διεκδικεί το χρίσμα του υποψηφίου για τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΔΗΣΥ ο Νίκος Μουαΐμης

photo exclusive, Εκλογές, Νίκος Μουαΐμης, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την πρόθεσή του για διεκδίκηση της δημαρχίας Παραλιμνίου – Δερύνειας ανακοίνωσε ο Νίκος Μουαΐμης, σύμβουλος επιχειρήσεων, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΔΗΣΥ Παραλιμνίου, με πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διεκδίκηση του χρίσματος θα προέλθει μέσα από τις καταστατικές και εσωκομματικές διαδικασίες του ΔΗΣΥ.

thumbnail IMG 6678 exclusive, Εκλογές, Νίκος Μουαΐμης, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συνδημότες του νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας,

Φίλες και φίλοι από την Αχερίτου, το Φρέναρος, την Δερύνεια και το Παραλίμνι

Mε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, και του καθήκοντος αποφάσισα να γνωστοποιήσω δημοσίως την πρόθεση μου, να διεκδικήσω την θέση του Δημάρχου του νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας. Η συνέπεια, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια μου, μου υποβάλλει όπως το ενδιαφέρον μου για αυτή την θέση, εκδηλωθεί μέσα από την διεκδίκηση του χρίσματος του υποψηφίου Δημάρχου του ΔΗΣΥ

Η απόφαση μου αυτή είναι το απόσταγμα βαθιάς σκέψης, προσωπικής περισυλλογής, καθώς επίσης και ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών, και κοινών αντιλήψεων, με φίλους και συνεργάτες, από όλο το φάσμα της κοινωνίας και των επαγγελμάτων.

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πραγματικά μια μεγάλη πρόκληση.

Η πολυετής και πολύπλευρη εμπειρία μου σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, η εκπαίδευση μου, οι καθημερινές μου επαφές με τους συνδημότες μας με τους οποίους ενστερνίζομαι τις ίδιες ανησυχίες, μα πάνω απ’ όλα, η αγάπη μου για τον τόπο και την Επαρχία μας, πιστεύω ότι αποτελούν τα εχέγγυα εκείνα ώστε να υποστηρίξουν την υλοποίηση των στόχων μας και την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς της συνένωσης στο νέο ενιαίο Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας.

Θα συνεργαστώ αποτελεσματικά με όλους τους Αντιδημάρχους των νέων δημοτικών διαμερισμάτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου καθώς και όλους τους τοπικούς και κοινωνικούς φορείς.

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Παραλιμνίτες, Δερυνειώτες, Φρεναρίτες, Αχεριώτες,

Πιστεύω ότι είναι η ώρα για ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ.

Το όραμα μου είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με ομαδικό πνεύμα, με εποικοδομητικό διάλογο, με σεβασμό στον κάθε δημότη, να καταστήσουμε το νέο μας Δήμο, ως έναν οικονομικά ανεπτυγμένο και σύγχρονο τουριστικό προορισμό, με χωροταξική ευπρέπεια, ταυτοχρόνως όμως με κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες, και γρήγορα αντανακλαστικά για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Δημοτών. Έναν Δήμο που θα χαίρει της εμπιστοσύνης των δημοτών του καθώς και όσων τον επισκέπτονται, όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία του, την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του, την ακεραιότητα του, την καθαριότητα του, την προσήλωση του στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Όραμα που απαιτεί θέληση, σκληρή δουλειά, σωστή στρατηγική, και ικανή ηγεσία, ώστε τα έργα που προγραμματίζονται να υλοποιούνται γρήγορα και να γίνονται πραγματικότητα.

Για τα παιδιά μας – για την τρίτη ηλικία – για την σύγχρονη γυναίκα με τους πολλαπλούς ρόλους – για εμάς και την καθημερινότητα μας! Για το αύριο που ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε!

Με εκτίμηση,

Νίκος Μουαίμης”