Νίκος Συμεού: “Θέτω εαυτόν στην κρίση του λαού έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις επιλογές του”

Υπέβαλε και επίσημα την υποψηφιότητα του ο υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο, Νίκος Συμεού - Η δήλωση του

8C00096C 0182 4035 AF6B C44C02C565C4 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΝΙΚΟΣ ΣΥΜΕΟΥ

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή με τον ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο, Νίκου Συμεού, για την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας του

“Υπέβαλα και επίσημα σήμερα την υποψηφιότητά μου για διεκδίκηση μιας θέσης στην Βουλή των Αντιπροσώπων με τον Δημοκρατικό Συναγερμό για την Επαρχία Αμμοχώστου.

Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της πράξης μου, θέτω εαυτόν στην κρίση του λαού έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις επιλογές του.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα και κύρια τον ΔΗΣΥ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του επιλέγοντάς με ως Αριστίνδην Υποψήφιο.
Ευχαριστώ επίσης, όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα μου και συγκεκριμένα τους δύο προτείνοντες, Μαρία Καρούσου Επιχειρηματία από την Αγία Νάπα και Σωτήρη Κόκκινο Επιχειρηματία από το Παραλίμνι, αλλά και τους δύο υποστηρίζοντες, Μάριο Παπαηλία Διευθυντή Πολιτικού Γραφείου Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά από τη Γιαλούσα και Νίκο Κημήτρη Συνταξιούχο Δάσκαλο από το Λευκόνοικο.
Με σεβασμό πάνω απ’ όλα στον Άνθρωπο, με επιμονή και υπομονή σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και σας διαβεβαιώνω ότι θα παλέψω για να σας το ανταποδώσω”.
unnamed 9 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΝΙΚΟΣ ΣΥΜΕΟΥ