Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Συγκινούν μαθητές – Προσέφεραν δώρα στο προσωπικό (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με πρωτοβουλία της επιτροπής εθελοντισμού του Λυκείου Κοκκινοχωρίων «Φώτη Πίττα», η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό και Γραμματειακό προσωπικό, το κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο και η μαθητική κοινότητα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων και το Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου οργάνωσαν ποικίλες δράσεις με τις οποίες εκδηλώνουν και εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, το Ιατρικό, Παραϊατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμμοχώστου για το έργο που επιτελείται και ειδικότερα, όσον αφορά στην αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της πανδημίας, που προέκυψε και στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Στο πλαίσιο της όλης εκδήλωσης αναρτήθηκε στην είσοδο του Νοσοκομείου πανό στο οποίο εκφράζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους αφανείς ήρωες του Νοσοκομείου Αναφοράς, που χωρίς αυτούς ο αγώνας κατά της πανδημίας θα ήταν άνισος.

Επίσης, ετοιμάστηκε επιστολή προς όλους τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Αναφοράς η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Είστε πηγή έμπνευσης βιοτικής πορείας, παράδειγμα ηρωισμού, αλτρουισμού και αυτοθυσίας. Η πανδημία είναι ο σημερινός ύπουλος εχθρός που εσάς σας βρίσκει νυχθημερόν απέναντί του και όλους εμάς υπερήφανους εξαιτίας σας, που σας έχουμε, τέτοιας ποιότητας, συνανθρώπους με τέτοιο ήθος επαγγελματικό ύφος και εξαιρετικής ποιότητας πρακτικές ως εκ της θέσεως και του ρόλου σας, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων σας. Η έκφραση των θερμότατων ευχαριστιών μας φαίνεται αδύναμη να αποδώσει τον χείμαρρο των ωραιότερων και ευγενέστερων συναισθημάτων που νιώθουμε αντικρίζοντάς σας. Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες είναι το ελάχιστο που σας πρέπει.»

Τέλος για τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής οι μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου ερμήνευσαν ένα τραγούδι, σύνθεση του Μουσικού του Σχολείου τους Σπύρου Σπύρου, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το οποίο έχει βιντεοσκοπηθεί και θα σταλεί στο προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς και θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Famagusta.News

Ροη Ειδησεων

Επ. Αμμοχώστου: Με τιμές έφθασε το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τιμές έφθασε το Άγιο Φως στην Κύπρο από τα Ιεροσόλυμα το απόγευμα του Σαββάτου.…

4 Μαΐου, 2024

Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό για ελαχιστοποίηση αρνητικών συνεπειών από έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους

Η Δύναμη της Πολιτικής Άμυνας, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, σχετικά…

4 Μαΐου, 2024

Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στα προγνωστικά του televoting

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν…

4 Μαΐου, 2024

Επ. Αμμοχώστου: Στο τμήμα δύο νεαροί – Επιχείρησαν να θέσουν φωτιά σε ξύλα

Στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, προέκυψαν χθες…

4 Μαΐου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκατοστάρι από τον πάτερ Ηράκλη για άλλη μια χρονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πάτερ Ηράκλης, για άλλη μια χρονιά, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έστειλε το…

4 Μαΐου, 2024

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας…

3 Μαΐου, 2024