Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού που νοσηλεύεται με κορωνοϊό (βίντεο)

Η κυρία Μαργαρίτα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς, το οποίο όπως είπε, δουλεύει ακούραστα και με απίστευτη αυταπάρνηση.

CNA T2a796f40ffca45f19a20fe28f07a1672 scaled 1 exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αναφοράς
Ãåíéêü Íïóïêïìåßï Áììï÷þóôïõ ôï ïðïßï ëåéôïõñãåß ùò Íïóïêïìåßï ÁíáöïñÜò ãéá áóèåíåßò ìå êïñùíïúü, Äåñýíåéá 22 ÌáÀïõ 2020. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Τις δύσκολες μέρες που βιώνει γυναίκα γιατρός που νοσηλεύεται με κορωνοϊό εδώ και ένα δεκαήμερο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορωνοϊό, περιέγραψε στην εκπομπή του ΡΙΚ “Πρώτη Ενημέρωση”.

Η κυρία Μαργαρίτα, γιατρός στο επάγγελμα, νοσηλεύεται για 11η ημέρα στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου δήλωσε φανερά συγκινημένη “ευχαριστώ το Θεό που ξυπνώ κάθε μέρα ζωντανή”.

Η κυρία Μαργαρίτα εξήγησε ότι ούσα γιατρός εξέταζε καθημερινά ασθενείς, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. “Φορούσα μάσκα και ασπίδα, χρησιμοποιούσα αντισηπτικά, έπλενα τα χέρια μου συνεχώς, απολύμαινα το κρεβατάκι και αέριζα το χώρο”, ανέφερε η κυρία Μαργαρίτα, εξηγώντας ταυτόχρονα πως δεν είναι τόσο δύσκολο να έρθει κανείς σε επαφή με ασυμπτωματικό ασθενή.

Τα πρώτα συμπτώματα, όπως ανέφερε, ξεκίνησαν στα μάτια, καθώς δεν μπορούσε να κινήσει τους βολβούς. Ακολούθως άρχισε να έχει ρινική συμφόρηση, έντονη βραχνάδα, επίμονο βήμα και αφόρητους πόνους στα κόκκαλα.

Η κυρία Μαργαρίτα, η οποία είναι μεταμοσχευμένη μυελού των οστών και έχει περάσει καρκίνο μαστού και θυρεοειδή, καθώς επίσης και δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες, απηύθυνε δραματική έκκληση στους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. “Παράκλησή μου είναι να νιώσουμε όλοι υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση. Δεν είναι μαγκιά να μη φοράμε μάσκα, προκειμένου να προστατεύσουμε ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ουδείς είναι αλώβητος σε αυτή την ασθένεια.

Η κυρία Μαργαρίτα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς, το οποίο όπως είπε, δουλεύει ακούραστα και με απίστευτη αυταπάρνηση.

Ακούστε την κυρία Μαργαρίτα: