Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Έλαβαν εξιτήριο οι δύο ασθενείς με κορωνοϊό – Πού θα μεταφερθούν

Αναμένεται να μεταφερθούν στο Τρόοδος όπου θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε καραντίνα μέχρι την παρέλευση των 14 ημερών και όταν τους διενεργηθεί δεύτερη εξέταση για κορωνοϊό

viber image 2020 03 11 19 58 05 Coronavirus, exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα γύρω στις 6 το απόγευμα οι δύο ασθενείς που παρουσίασαν επιβεβαιωμένα συμπτώματα κορωνοϊού και είχαν διακομιστεί στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου την περασμένη Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 6 το απόγευμα σήμερα, ειδικό ασθενοφόρο μετέβη στο Νοσοκομείο στο οποίο επιβιβάστηκαν οι δύο ασθενείς οι οποίοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Επισημαίνεται ότι όσον αφορά τους ασθενείς οι οποίοι λαμβάνουν εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου δεν θα μεταβαίνουν στο σπίτι τους αλλά θα μεταφέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ειδικούς χώρους στο Τρόοδος οι οποίοι έχουν επιλεγεί για την φιλοξενία των ατόμων που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα και θα συνεχίζεται η παρακολούθησή τους μέχρι να παρέλθει το χρονικό διάστημα των δεκατεσσάρων συνολικά ημερών, ενώ, στο μεταξύ θα διενεργείται και δεύτερη εξέταση για κορωνοϊό.

Εξιτήριο για να επιστρέφουν σπίτι τους θα λαμβάνουν μόνο όταν παρέλθουν οι δεκατέσσερεις συνολικά ημέρες σε καραντίνα και εάν και εφόσον το δεύτερο δείγμα για εξέταση βγει αρνητικό.

Famagusta.News