Ο απολογισμός του Δρ Χρήστου Κυπρή για το 2020: “Μια χρονιά που έφερε δυστυχία σε όλους”

IMG 9873 Coronavirus, exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αναφοράς

Τον δικό του απολογισμό για το 2020 δίνει ο συντονιστής των ιατρών του θαλάμου COVID-19 Ειδικός Παθολόγος Χρήστος Κυπρής, ο οποίος περιγράφει το πώς άλλαξε η ζωή όλων το έτος που φεύγει.

“Τελευταία μέρα του 2020 σήμερα. Μια χρονιά πάρα πολύ άσχημη. Μια χρονιά που έφερε μεγάλη δυστυχία σε όλους μας. Πολλοί συνάνθρωποί μας νόσησαν, κάποιοι κατέληξαν, κάποιοι έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους, κάποιοι περνούν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και όλοι χάσαμε την ελευθερία μας. Όλους η ζωή μας άλλαξε. Ήταν όλα τόσο διαφορετικά.”

Παράλληλα, στέλνει και τη δική του ευχή, όλα να τελειώσουν και να εκτιμούμε περισσότερο και να αγαπάμε.

“Μακάρι να γύριζε ο χρόνος και όλα να τελείωναν αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το 2020 είναι ότι δεν είμαστε παντοδύναμοι στην φύση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε δυστυχώς ευάλωτοι και πολύ προσωρινοί. Πρέπει να εκτιμούμε περισσότερο αυτά που έχουμε και να αγαπάμε και να δείχνουμε αυτή την αγάπη στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Αύριο μπορεί να μην είναι μαζί μας. Να αγαπάτε καλύτερα. Όλοι μπορούμε να αγαπάμε καλύτερα…”

Famagusta.News