Ο Λούης, ο Robocop και το νέο κόμμα με Πυρίλλη, Καρούσο, Τάκκα 😂

Στιγμιότυπο 2019 04 01 22.00.17 Νέα Αμμοχώστου, ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

Πρωταπριλιά σήμερα και το Famagusta.News δεν μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το έθιμο με τα πρωταπριλιάτικα ψέματα.

Για τον λόγο αυτό, η δημοσιογραφική αλλά και η δημιουργική ομάδα, έβαλαν κάτω τις ιδέες τους με αποτέλεσμα όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία πρωταπριλιάτικα ψέματα.

Ψέμα 1ο: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Πυρίλλης, Τάκκας, Καρούσος – Ανακοίνωσαν κίνημα

Πολλοί το πίστεψαν. Κι αν ισχύει αυτό που κάποτε είπε ο Λένιν, ότι “Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει τον λαό”, κρίνοντας από τα σχόλια των αναγνωστών, ίσως πολλοί θα ήθελαν να δουν τους δημάρχους της επαρχίας να κατέρχονται ως υποψήφιοι… Πάντως, αξίζει να αναφερθεί, ότι το Famagusta.News δέχθηκε τηλεφώνημα-φάρσα από τον ίδιο τον Γραμματέα του Υπουργικού, Θεοδόση Τσιόλα ο οποίος ζήτησε να ενταχθεί στο “Ελεύθερο ξεΚΙΝΗΜΑ”! 😂

Ψέμα 2ο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτό είναι το νέο άγαλμα που διχάζει την Αγία Νάπα (ΕΙΚΟΝΑ)

Κι όμως, η Αγία Νάπα έχει αλλάξει όντως όψη και ταυτότητα. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα πολιτιστικό προορισμό με σημαντικά σημεία αναφοράς όπως το υπαίθριο Πάρκο Γλυπτικής το οποίο αριθμεί 230 γλυπτά από 180 γλύπτες από κάθε γωνιά της γης.

Οι… γενναίες προσθήκες που γίνονται στο πάρκο γλυπτικής με κάθε λογής έργα δεν θα μπορούσε να το αφήσουμε ασχολίαστο, αφού με το φωτομοντάζ του Famagusta.News αποκαλύψαμε ότι το νέο γλυπτό δεν είναι άλλο από τον… Robocop!

Ψέμα 3ο: Αγνώριστος! Ο Λούης Πατσαλίδης έχασε 32 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος! (photo)

Φαίνεται πως τα κιλά του είναι το αδύνατο, ή μάλλον το δυνατό του σημείο. “Ο Λούης Πατσαλίδης έγινε αγνώριστος και έχασε 32 κιλά σε 3 μήνες”, έλεγε το ψέμα μας και ευτυχώς που είναι ψέμα γιατί εμείς τον αγαπάμε όπως είναι!

Καλή Πρωταπριλιά από τη δημοσιογραφική ομάδα του Famagusta.News