Ο Σύνδεσμος Κομμωτών Αμμοχώστου στο πλευρό του μικρού Σοφοκλή

HAIRDRESSER MELANOMA 780x520 Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπική Δράση

Συνεχίζονται οι εθελοντικές δράσεις για την στήριξη του μικρού Σοφοκλή από το Αυγόρου, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε σημαντική για τη ζωή του χειρουργική επέμβαση, το κόστος της οποίας ανέρχεται σε περισσότερες από 20 χιλιάδες ευρώ.

Σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου, ο Σύνδεσμος Κομμωτών και Κουρέων Αμμοχώστου θα χτενίζει ενισχύοντας τη μάχη του μικρού. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, κομμωτές θα βρίσκονται στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη Αυγόρου και θα παρέχει τις υπηρεσίες του για τον μικρό Σοφοκλή, με τα έσοδα να δίνονται στην οικογένεια.

Ο μόλις πέντε μηνών Σοφοκλής Σοφοκλέους με ημερομηνία γέννησης 2/10/2018, διαγνώστηκε με ένα είδος κρανιοσυνοστένωσης και συγκεκριμένα με σκαφοκεφαλία. Η σκαφοκεφαλία οφείλεται στην πρόωρη σύγκλειση της οβελιαίας ραφής (επιμήκης ραφή στην κορυφή της κεφαλής) προκαλώντας μεγάλο κατά μήκος και μικρό κατά πλάτος κρανίο.

Ο Σοφοκλής πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την οποία, όμως, πρέπει να βρεθεί χρηματικό ποσό. Είναι απαραίτητο όλοι μας να προσφέρουμε από το περίσσευμα της καρδιάς μας…