Οδικές εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας – Όλες οι πληροφορίες

Ποιες οι ημερομηνίες και οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

erga οδικές εργασίες

Οδικές εργασίες θα διεξάγονται από τις 28/12/20 μέχρι και τις 8/1/2021 σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αναφέρει ότι «από τις 28 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2021, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών καρφιών σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α3, στην κατεύθυνση Ριζοελιά-Παραλίμνι από την έξοδο Πύλας μέχρι και την έξοδο Ορμήδειας και ακολούθως στην κατεύθυνση Παραλίμνι-Ριζοελιά από την έξοδο Ξυλοτύμπου μέχρι και την έξοδο της Βορόκληνης».

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακα σε απόσταση 3 χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Σημειώνεται ότι «το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».