ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 7 χρόνια από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Σοφρωνίου

Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής του

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 06 24T132733.860 exclusive, Παναγιώτης Σωφρονίου

Σήμερα, συμπληρώνονται 7 χρόνια από τον χαμό του 24χρονου τότε φοιτητή της Ιατρικής, Παναγιώτη Σοφρωνίου από το Παραλίμνι.

Το ημερολόγιο έδειχνε 24/6/2014, και ένας νέος, ένας φοιτητής της Ιατρικής από το Παραλίμνι, “έφυγε” για τους ουρανούς. Το όνομα του, Παναγιώτης Σοφρωνίου.

Νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Αθηνών Γ.Γεννηματάς για μια βδομάδα, από τότε που είχε  μεταφερθεί λυπόθυμος στα επείγοντα περιστατικά. Είχε  διαγνωστεί  με σοβαρής μορφής λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος. Οι υπερπροσπάθειες των γιατρών να σωθεί, δυστυχώς απέβησαν άκαρπες και στις 24/6/2014 άφησε την τελευταία του πνοή.

Ένας νέος, που είχε όνειρα, ήταν άριστος μαθητής αλλά και ενεργός πολίτης στα κοινά, αφού ήταν ενεργό στέλεχος της Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων Πρωτοπορία Αθήνας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΦΕΚ Αθήνας.

Η σημερινή ανάρτηση της αδελφής του Ελευθερίας

“Η μνήμη σου, αγαπημένε μ αδερφέ, θα είναι φάρος και πυξίδα για την αγάπη για την οικογένεια μας και το συνάνθρωπο”

“Όταν ακρωτηριάζεται ένα δάκτυλο από ένα χέρι τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Έτσι και όταν χάνεται ένα μέλος από την οικογένεια η απώλεια είναι αναντικατάστατη, ποναει, ματώνει. Ποσό μάλλον όταν βιώσαμε την απώλεια του μικρού μας αδερφού, τον καλύτερο μ φιλο, το κολλητό μου, το διαμάντι μ, το γέλιο μ και τη χαρά της ζωης μ! Από μικροί μοιραζόμασταν το χρόνο να διαβάζουμε μαζί και να συζητούμε τα όνειρα μας για το μέλλον, τις φιλοδοξιες μας, τα σχέδια μας. Ένας άνθρωπος με σπάνια ψυχή, με αγνή ποιότητα ψυχής, πάντα δοτικος, γενναιόδωρος, καλοπροαίρετος, και πρόθυμος να βοηθήσει και να προσφέρει. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η μνήμη σου, αγαπημένε μ αδερφέ, θα είναι φάρος και πυξίδα για την αγάπη για την οικογένεια μας και το συνάνθρωπο”

Η ανάρτηση της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου:“Ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας. Μας λείπεις…..”

“Είναι στιγμές που οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Τα λόγια φτωχα για να αποδώσουν με ακρίβεια την πληθωρικότητα και το μεγαλείο του Παναγιώτη.

Για εμας, δεν ήταν απλά ένας συναγωνιστής. Ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας.

Μας λείπεις…”

Η ανάρτηση της ΦΠΚ Πρωτοπορία Αθήνας: “Τιμούμε σήμερα την μνήμη του ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη της ιδιαίτερης οικογένειας μας”

“Εφτά χρόνια ακριβώς συμπληρώνονται σήμερα, 24 Ιουνίου 2021, από τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σωφρονίου.

Διέπρεψε ως ενεργό μέλος της φοιτητικής κοινότητας για το ήθος, τον χαρακτήρα και τον ζήλο του.

Ως Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Αθήνας τιμούμε σήμερα την μνήμη του ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη της ιδιαίτερης οικογένειας μας.

Αιώνια σου η μνήμη Παναγιώτη”.

 

Αιωνία σου η μνήμη Παναγιώτη..