Παραλίμνι: Οδηγούσε μεθυσμένος και με μαθητική άδεια – Προκάλεσε τροχαίο

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε αλλοδαπό άντρα

photo 27 exclusive, Αστυνομία, ΣΥΛΛΗΨΗ, Τροχαίο
Εικόνα Αρχείου

Στην σύλληψη αλλοδαπού άντρα από την Ινδία ηλικίας 27 ετών ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης έχοντας στην αναλογία αλκοόλης στην αναπνοή 126 mg αντί για 9 mg προέβησαν το πρωί της 8/7/24 μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα την 8/7/24 και ώρα 0700 λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου για τροχαία οδική πρόσκρουση σε μεταλλικό πάσσαλο φωτισμού στην περιοχή Παραλιμνίου.

Στο μέρος μετέβηκαν μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι σαλούν όχημα προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο φωτισμού και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Στο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα Ινδικής καταγωγής και στην θέα της αστυνομίας ο οδηγός άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα ενώ μύριζε έντονα αλκοόλ. Ο 27 χρόνος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 126 mg αντί 9 mg και συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έλεγχο των στοιχείων των άλλων δύο προσώπων που επέβαιναν το όχημα διαπιστώθηκε ότι αυτοί διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας και συνελήφθησαν ενώ αναμένεται η έκδοση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης τους.

Ο 27 χρόνος οδηγός διαπιστώθηκε επίσης ότι οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από προσοντούχο οδηγό, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και οδηγούσε ακινητοποιημένο όχημα από την 1/5/24.

Να σημειωθεί ότι από την πρόσκρουση κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε. Ο Αστυνομικός Σταθμός διερευνά την υπόθεση.