ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συγκινεί η μητέρα του Σωτήρη «Δύο βδομάδες βρισκόταν σε κώμα..Άνοιξε τα μάτια του την ώρα της Ανάστασης»

«Δύο βδομάδες βρισκόταν σε κώμα ο Σωτήρης… Ζήσαμε τον Γολγοθά τη Μ.Βδομάδα»

NOSOKOMIO ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Σωτήρης, Τροχαίο

Συγκινούν τα λόγια της μητέρας του 17χρονου Σωτήρη ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 21ης Απριλίου στην Αγία Νάπα.

Σε ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγραψε «δύο βδομάδες βρισκόταν σε κώμα ο Σωτήρης… Ζήσαμε τον Γολγοθά τη Μ.Βδομάδα. Ο Πανάγαθος Θεός όμως τον ευλόγησε και βιώσαμε όλοι και την Ανάσταση. Καθόλου τυχαία ο Σωτήρης μας άνοιξε τα μάτια του για πρώτη φορά  την ώρα της Πρώτης Ανάστασης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου».

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Έλαβε εξιτήριο ο 17χρονος Σωτήρης – Συγκινεί το μήνυμα του πατέρα του

Δείτε το μήνυμα της:

21η Απριλίου 2024…21η Μαΐου 2024…Ένας μήνας συμπληρώνεται, ένας μήνας πόνου, αγωνίας αλλά και βαθιάς πίστης και προσευχής… Ο χρόνος για μας  από τις 10:30 το βράδυ εκείνης της Κυριακής κυλούσε αργά βασανιστικά… Οι ώρες μας φαίνονταν αιώνες…Από αναμονή σε αναμονή, ώρες κρίσιμες για τη ζωή του Σωτήρη μας. Η πίστη μας δεν κλονίστηκε ούτε ένα λεπτό σε αυτή τη διαδρομή. Αντιθέτως, δυνάμωνε σε κάθε κρίσιμη στιγμή της εξέλιξης της υγείας του παιδιού μας. Η ανιδιοτελής αγάπη και οι προσευχές τόσων κληρικών και τόσων ανθρώπων, γνωστών και αγνώστων, ενίσχυε τις δικές μας μαρτυρικές ώρες έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που λαμβάναμε από τη μαζική συμμετοχή στις παρακλήσεις για τον Σωτήρη μας ήταν για εμάς πηγή δύναμης και ελπίδας. Δύο βδομάδες βρισκόταν σε κώμα ο Σωτήρης… Ζήσαμε τον Γολγοθά τη Μ.Βδομάδα. Ο Πανάγαθος Θεός όμως τον ευλόγησε και βιώσαμε όλοι και την Ανάσταση. Καθόλου τυχαία ο Σωτήρης μας άνοιξε τα μάτια του για πρώτη φορά  την ώρα της Πρώτης Ανάστασης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Με τη βοήθεια του Θεού σήμερα, έναν μήνα μετά ο Σωτήρης μας πήρε εξιτήριο και όρθιος, περπατώντας επέστρεψε στο σπίτι μας. Θα θέλαμε από τα βάθη της ψυχής μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας σε αυτή την πορεία. Να ευχαριστήσουμε καθένα σας  που μας στήριξε είτε με τη φυσική του παρουσία είτε με τις προσευχές του είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη οφείλουμε να εκφράσουμε στο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας που κάτω από την εποπτεία ενός υπέροχου  ανθρώπου, του «δικού μας Αγγέλου» με τη λευκή ποδιά, της  Δρ Άννας Βαβλίτου @Anna Vavlitou, με τη Θεία Φώτιση που έδιναν οι προσευχές όλων, φρόντιζαν τον Σωτήρη μας με τόση αγάπη και ανιδιοτέλεια, κάνοντας σε κάθε κρίσιμη στιγμή εκείνες τις σοφές ιατρικές επιλογές που έφεραν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!!! Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί και βαθύτατα ευγνώμονες που τα Δημόσια Νοσηλευτήριά μας μπορούν να παρέχουν τόσο υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες του τόπου μας!!!