ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τους έκαναν έρευνα για ναρκωτικά – Επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς και… κλειδαρά!

Εντόπισε ναρκωτικά η ΥΚΑΝ μετά από έρευνα - Κατηγορήθηκαν 45χρονη και 39χρονος στο Παραλίμνι

ImageHandler exclusive, Αστυνομία

Στην σύλληψη 39χρόνου και 45χρόνης αμφότεροι κάτοικοι Παραλιμνίου προέβη η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου την Πέμπτη 17 Μαρτίου σε σχέση με υπόθεση κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, επίθεσης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη και παρεμπόδισης αστυνομικού κατα την νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη Αστυνομική Ανακοίνωση, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα στην οικία και το όχημα 39χρόνου κατοίκου Παραλιμνίου.

Κατά την έρευνα ο 39χρονος επιτέθηκε σε μέλος της ΥΚΑΝ ενώ την ίδια ώρα η 45χρονη επιτέθηκε σε άλλο μέλος της ΥΚΑΝ το οποίο συνέδραμε στην σύλληψη του 39χρόνου, με σκοπό να αποτρέψει την σύλληψή του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, κατα την έρευνα, τόσο στην οικία, όσο και στο όχημα του 39χρόνου, εντοπίστηκε μια συσκευασία με κάνναβη μικτού βάρους 0.5 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα φυτικής ύλης μικτού συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων. Η Αστυνομία αναφέρει, επίσης, ότι κατα την έρευνα του οχήματος του 39χρόνου χρειάστηκε η επέμβαση επαγγελματία κλειδαρά, αφού ο 39χρονος αρνείτο να συνεργαστεί.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την προσπάθεια του κλειδαρά να ανοίξει το αναφερόμενο όχημα ο 39χρονος και η 45χρονη του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν εκ νέου.

Την υπόθεση διερευνούν απο κοινού η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Σε σχέση με τα αδικήματα που εμπίπτουν της αρμοδιότητας του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, οι δυο ύποπτοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Για τα αδικήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της ΥΚΑΝ ο 39χρονος απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου