Σε σοβαρή κατάσταση αγοράκι από το Παραλίμνι μετά από τροχαίο

2138

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με κτύπημα στο κεφάλι, νοσηλεύεται αγοράκι ηλικίας 5,5 χρόνων το οποίο τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα παρά το Ξυλοφάγου, που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας γύρω στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, αυτοκίνητο που οδηγούσε μητέρα από το Παραλίμνι μαζί με τα τρία της παιδιά ηλικίας 2,5, 5,5 και 12 ετών, κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από την Αγία Νάπα προς Λάρνακα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρά την έξοδο του Ξυλοφάγου, η μητέρα έχασε  τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κεντρικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.

Από την πρόσκρουση το αγοράκι ηλικίας 5,5 χρόνων που βρισκόταν προσδεδεμένο στο παιδικό κάθισμα, κτύπησε στο κεφάλι και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.  Η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο κεντρικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου, τόσο η μητέρα όσο και τα άλλα δύο παιδιά δεν έπαθαν οτιδήποτε.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

FamagustaNews/ΚΥΠΕ