ΤΩΡΑ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε στα γραφεία του ΟΣΕΑ – Εγκετέλειψαν το όχημα (εικόνες)

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στα γραφεία του ΟΣΕΑ

2805

Περίεργο τροχαίο ατύχημα διερευνά η Αστυνομία στο Παραλίμνι. Αυτοκίνητο καρφώθηκε στην κυριολεξία στα γραφεία του ΟΣΕΑ, ενώ οδηγός και συνοδηγός εγκατέλειψαν το όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο μάρκας Megane, στις 22:30 περίπου απόψε το βράδυ κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση την οδό Γιωρκή Παπαδοπούλου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να εξέλθει από την λωρίδα κυκλοφορίας και να προσκρούσει βίαια σε σταθμευμένο λεωφορείο του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Famagusta.News σταμάτησε όταν αυτό καρφώθηκε στη συνέχεια στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του ΟΣΕΑ.

Εγκατέλειψαν το όχημα

Στη σκηνή κατέφθασαν μέλη της τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα, ενώ το ίδιο φαίνεται να έπραξε και ο συνοδηγός, αφού σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες στο αυτοκίνητο φαίνεται να επέβαινε και δεύτερο άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι δηλωμένο ως κλαπέν, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, αριθμός αλκοολούχων ποτών.

Τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο καθώς και τον εντοπισμό του οδηγού και των επιβατών του διερευνά η Αστυνομία.

Famagusta.News