2η Έκθεση Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου Παραλιμνίου

Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν

Screenshot 10 4 exclusive, εκθεση αυτοκινητου, Έκθεση Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου Παραλιμνίου, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την Έκθεση Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου Παραλιμνίου. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν κλασικά και ιστορικά αυτοκίνητα καθώς και Supercars από ιδιωτικές συλλογές.

Συγκεκριμένα η έκθεση θα είναι ανοικτή το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ όπου περισσότερα από 40 κλασικά και ιστορικά αυτοκίνητα θα εκτίθενται στον χώρο στάθμευσης της πλατείας Αγίου Γεωργίου.

Παράλληλα, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα στην οδό Αγίου Γεωργίου η οποία θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κυκλοφορία, θα παρουσιαστεί έκθεση σύγχρονων αγωνιστικών αυτοκινήτων (supercars).

H Είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη. Ο Δήμος Παραλιμνίου ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν στον χώρο αρμόδια άτομα για την ασφάλεια των αυτοκινήτων καθώς και φωτογράφος για οπτικογράφηση της εκδήλωσης για σκοπούς προώθησης και προβολής της εκδήλωσης στα ΜΜΕ και ΜΚΔ. Το κοινό καλείται να μην αγγίζει τα οχήματα.

Επηρεασμός οδών

Σημειώνεται ότι η οδός Αγίου Γεωργίου θα είναι κλειστή το Σάββατο 30/3/2024 από τις 08:00 μέχρι και τις 21:00. Ο χώρος στάθμευσης της οδού Αγίου Γεωργίου θα είναι κλειστός από το βράδυ της Παρασκευής 29/3/2024 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 31/3/2024.