Αυτή είναι η ημερομηνία των Ανθεστηρίων Αμμοχώστου στον Πρωταρά

α 3 Ανθεστήρια Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Το Σάββατο 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου στον Πρωταρά σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου.

Ο Δήμος Παραλιμνίου, ο οποίος αναβιώνει τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου στον πεζόδρομο του Πρωταρά, για άλλη μια φορά καλεί οργανωμένα σύνολα, ομάδες δημοτών και τοπικές αρχές να δηλώσουν συμμετοχή στη γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Παραλιμνίου ενημέρώνει για τις εκδηλώσεις για το 12ο Καρναβάλι Αμμοχώστου που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη με τη στέψη του νέου Βασιλιά Καρνάβαλου, στις 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο Αποκριάτικος Χορός, στις 9 Μαρτίου η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση και στις 10 Μαρτίου 2019 η μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση στο Παραλίμνι.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Παραλιμνίου αναφέρει: “το Καρναβάλι Αμμοχώστου, καλύτερο απο κάθε άλλη φορά, έστειλε ηχηρό το μήνυμα ότι ήρθε για να μείνει! Οι πολίτες της Επαρχίας Αμμοχώστου γλέντησαν με την καρδιά τους αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους, προσωπικά, πολιτικά, εθνικά και επαγγελματικά. Ως ο Διοργανωτής, ο Δήμος Παραλιμνίου ευχαριστεί όλους τους Δήμους και Κοινότητες που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις, το Δήμο Αγίας Νάπας που εκπροσώπησε τον φετινό Βασιλιά Καρνάβαλο, τα οργανωμένα σύνολα, τους εθελοντές, καθώς και την Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού Αμμοχώστου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…”

Famagusta.News