Αγία Νάπα – Πρωταράς: Διεθνείς διακρίσεις για τις παραλίες Nissi Beach και Fig Tree Bay

Στις πρώτες 25 παραλίες της Ευρώπης κατατάσσει τις διάσημες παραλίες της ελ. Αμμοχώστου το Trip Advisor

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 5 exclusive, Παραλίες, Πρωταράς

Διπλή διεθνή τιμητική διάκριση για παραλίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα εξασφάλισε η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Η ιστοσελίδα αξιολόγησης τουριστικών προορισμών Trip Advisor επέλεξε τις παραλίες Fig Tree Bay στον Πρωταρά και Nissi Beach στην Αγία Νάπα ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου, η παραλία Fig Tree Bay ανακηρύχθηκε στην 17η θέση και αυτή του Nissi Beach στην 21η. Μια διάκριση που επαναλαμβάνεται τακτικά τα τελευταία χρόνια φθάνοντας ακόμη να επιλεγούν και μεταξύ των καλυτέρων παραλιών του κόσμου.

Η ιστοσελίδα Trip Advisor θεωρείται μια από τις καλύτερες και πλέον έγκυρες εφαρμογές για αξιολόγηση όλων των παραμέτρων της τουριστικής βιομηχανίας όπως προορισμοί, ξενοδοχεία, παραλίες, εστιατόρια κ.α. Γι αυτό και η επιλογή των δυο παραλιών της Επαρχίας Αμμοχώστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γεμίζοντας ταυτόχρονα τους Δήμους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας αλλά γενικότερα όλους τους Δήμους της Επαρχίας Αμμοχώστου με ευθύνες για περαιτέρω αναβάθμιση των παραλιών της Επαρχίας.

Στην αξιολόγηση λαμβάνονται υπόψη πολλοί παράμετροι όπως η ποιότητα της θάλασσας , η ποιότητα του άμμου, οι υπηρεσίες και οι διευκολύνσεις, γεγονός το οποίο πολλαπλασιάζει τις ευθύνες των Δήμων αλλά και γενικά όλων των τουριστικών εταίρων της Επαρχίας Αμμοχώστου, να αξιοποιήσουν όλα όσα μπορεί να προσφέρει η αξιολόγηση του Trip Advisor.

Famagusta.News