Από το Παραλίμνι έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ο Μαλάς (εικόνες)

α 1 Νέα Αμμοχώστου, Προεδρικές Εκλογές 2018, Σταύρος Μαλάς

«Μας ενώνει η κοινή και σθεναρή άποψη ότι ο τόπος χρειάζεται πραγματική ανανέωση και προοδευτική αλλαγή. Αλλαγή σε πολιτικές, σε πρόσωπα και σε νοοτροπίες!»

Την επιτακτική ανάγκη προοδευτικής αλλαγής στη διακυβέρνηση του τόπου έστειλε το βράδυ της Παρασκευής ο Σταύρος Μαλάς, εγκαινιάζοντας το Εκλογικό Επιτελείο της Επαρχίας Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

«Κάθε μέρα περισσότεροι ενώνονται μαζί μας σε αυτό τον αγώνα. Κάθε μέρα που περνά ανατρέπεται το σκηνικό. Η νίκη έρχεται πιο κοντά!» δήλωσε, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και συστράτευσης στον αγώνα για μια κοινωνία αξιοκρατίας και ανάπτυξης για όλους.

Ο Σταύρος Μαλάς αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών: στον κίνδυνο της διχοτόμησης, στη στασιμότητα και μεγέθυνση των ανισοτήτων και στη διαιώνιση του κράτους διαφθοράς και αναξιοκρατίας.

Ενώπιων αυτών των κινδύνων κάλεσε σε συσπείρωση κι ενότητα γύρω από τη δική του υποψηφιότητα, τη μόνη υποψηφιότητα με αξιοπιστία και σαφή αντίληψη για τη λύση του Κυπριακού μακριά από τους επικίνδυνους πειραματισμούς του Νικόλα Παπαδόπουλου και τις αντιφάσεις του Νίκου Αναστασιάδη.

α2 Νέα Αμμοχώστου, Προεδρικές Εκλογές 2018, Σταύρος Μαλάς α1 Νέα Αμμοχώστου, Προεδρικές Εκλογές 2018, Σταύρος Μαλάς

Πηγή: Φιλελεύθερος