Αποθεώθηκε η «Μεγάλη Κυρία» στο Παραλίμνι (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

ανο8 Ανόρθωση, Νέα Αμμοχώστου, Χοροεσπερίδα

Τεράστια ήταν η προσέλευση των ακολούθων της Ανόρθωσης στη χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου στην αίθουσα δεξιώσεων ΛΑΞΙΑ στο Παραλίμνι με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από την ομάδα οικονομικής στήριξης Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

ανο9 Ανόρθωση, Νέα Αμμοχώστου, Χοροεσπερίδα

ανο22 Ανόρθωση, Νέα Αμμοχώστου, Χοροεσπερίδα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού, αλλά και συγκίνησης, η οποία κορυφώθηκε, όταν το κοινό μαζί με τον Στέλιο Χιώτη τραγούδησαν για την αγαπημένη πόλη της Αμμοχώστου το τραγούδι «Χώμα που περπάτησα».

Δείτε το βίντεο:

Ο στόχος της βραδιάς επετεύχθη αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν ανέρχονται σε ποσό πέραν των 40 000 ευρώ!

ανο7 Ανόρθωση, Νέα Αμμοχώστου, Χοροεσπερίδα

Στην χοροεσπερίδα παρευρέθηκε και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας.

ανο5 Ανόρθωση, Νέα Αμμοχώστου, Χοροεσπερίδα

Οι διοικήσεις του σωματείου και της εταιρίας Ανόρθωσης απηύθυναν ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους φίλους της για την μαζική τους παρουσία στην χοροεσπερίδα:

Αναλυτικά:

«Τα Δ.Σ. του Συλλόγου και της Εταιρείας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, θέλουν να ευχαριστήσουν τους φίλους και τους υποστηρικτές της για την μαζική και δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι το Σάββατο.

Η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, έδειξε για μια ακόμα φορά τη μεγάλη και διαχρονική στήριξη της προς την Ανόρθωση. Από την έναρξη της οικονομικής εκστρατείας υπήρξε άμεση ανταπόκριση, και η βοήθεια που υπήρξε ήταν όντως συγκινητική.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, χρειάζεται να παραμείνουμε συσπειρωμένοι για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις. Για αυτό το λόγο θα εξαγγείλουμε στο άμεσο μέλλον και άλλες ενέργειες για την οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε ξανά το Κλιμάκιο των ακαδημιών μας στην επαρχία Αμμοχώστου για την πρωτοβουλία καθώς επίσης και την επιτροπή που ανέλαβε την διοργάνωση της χθεσινής επιτυχημένης εκδήλωσης.

«ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ».
ΔΣ Συλλόγου και Eταιρείας «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» Αμμοχώστου»