Δείτε βίντεο από τους βανδαλισμούς στον Κάππαρη – Τί δηλώνει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην παραλία Γλυκύ Νερό στον Κάππαρη. Άγνωστοι τα έκαναν “γης μαδιάμ” στην παραλία αφού πέταξαν στην κυριολεξία όλες τις ξαπλώστρες της παραλίας στη θάλασσα και κατέστρεψαν όλες τις ομπρέλες.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πέταξαν στη θάλασσα τις ξαπλώστρες στο Γλυκύ Νερό (ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Το περιστατικό, όπως πρώτο αποκάλυψε σήμερα νωρίς το πρωί το Famagusta.News, κατήγγειλε στον Δήμο Παραλιμνίου πολίτης ο οποίος μετέβη στην περιοχή το πρωί για μπάνιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία το όλο περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 21:00 της Τρίτης (31/7) και 05:00 της Τετάρτης (1/8).

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου μετέβη στην παραλία μαζί με λειτουργούς του Δήμου για επιθεώρηση της κατάστασης ενώ στην σκηνή μετέβη και Αστυνομία για διερεύνηση της υπόθεσης. Σε δηλώσεις του στο Famagusta.News ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ανέφερε ότι υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από τις οποίες κρύβονται οι βανδαλισμοί, αφού παρόμοιες καταστάσεις έχουν σημειώθεί και σε γειτονική παραλία του Δήμου, όταν άγνωστοι έκαψαν 13 ξαπλώστρες και 2 ομπρέλες.

Σημειώνεται ότι η παραλία Γλυκύ Νερό είναι μία από τις παραλίες τις οποίες όρισε πρόσφατα ο Δήμος Παραλιμνίου για δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στους λουομένους και γειτονεύει με την παραλία σκύλων του Δήμου καθώς και με τον Δήμο Δερύνειας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημάρχου Παραλιμνίου:

Famagusta.News