Δημαρχία Παραλιμνίου – Δερύνειας: Προκρίνει Γιώργο Νικολέττο το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τη σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου

9141B19E C397 4F63 A72E 95AD620F30E0 770x770 1 exclusive, ΔΗΣΥ, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τη σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ αποφάσισε ότι όσο αφορά τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας όπως προταθεί ο κ. Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου συνεχίστηκε η αξιολόγηση της πορείας της Παράταξης προς τις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας αποφασίστηκε όπως προταθεί ο κ. Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

Για την εν λόγω εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου λήφθηκαν υπόψη:

1. Τα αποτελέσματα τριών αξιόπιστων ερευνών στις οποίες καταδεικνύεται πως ο κ. Νικολέττος κερδίζει σε όλα τα πιθανά σενάρια,

2. Την πρόθεση άλλων πολιτικών δυνάμεων για υποστήριξη της ίδιας υποψηφιότητας, και

3. Την καταστατική πρόνοια που εφαρμόστηκε για ολόκληρη την Κύπρο, η οποία επισημαίνει πως σε περίπτωση συνεργασίας κομμάτων αποφασίζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος και δεν διενεργούνται ενδοκομματικές εκλογές.

Ο κ. Γιώργος Νικολέττος αποδέχθηκε την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για να διεκδικήσει τη Δημαρχία Παραλιμνίου-Δερύνειας.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα αναλύσει ενδελεχώς την εισήγησή του στο Πολιτικό Γραφείο και κυρίως θα επεξηγήσει γιατί η εν λόγω υποψηφιότητα έχει μεγάλες προοπτικές επιτυχίας και μπορεί να αποβεί επωφελής για τους δημότες.