ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Πλήθος κόσμου στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία

Με μουσικές και χορευτικές παραστάσεις και διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών ολοκληρώθηκε η 5η ημέρα εκδηλώσεων

paralimni1 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Με μουσικές και χορευτικές παραστάσεις και διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών ολοκληρώθηκε η 5η ημέρα εκδηλώσεων της Χριστουγεννιάτικες Πλατείας Δήμου Παραλιμνίου το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παραλιμνίου με την παραμυθιακή αφήγηση με μουσικοθεατρικές δραστηριότητες “Ο Καρυοθραύστης” από τη Νίκη Καραΐσκου και την Ξένια Παρασκευά από τη Μουσική Σχολή Νίκης και Χρίστου Καραΐσκου.

Συνεχίστηκαν στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου με Χορευτική Παράσταση από Fouetté Ballet School. Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από το Εργαστήρι Φωνής Μαριάννας Χατζηχρίστου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χορευτικές παραστάσεις από τη Σχολή Χορού ΡΥΘΜΟΣ και το Fimi Dance School by Phivos. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με Παραδοσιακά Χριστούγεννα από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Δήμου Παραλιμνίου “Παρά τη Λίμνη”.

Δείτε εικόνες:

paralimni1 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ paralimni2 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ paralimni3 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ paralimni4 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙparalimni6 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ paralimni.8 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ paralimn.7 exclusive, Εκδηλώσεις, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ